Skip to main content

Carret

Només fa 1 dia que ens coneixem i ja som inseparables. Hem compartit la primera tempesta de benvinguda, el primer joc de nit sota el cel estrellat, la primera nit esmunyits sota els sacs i el primer esmorzar, i ja som inseparables.

A les 09:30 ja ho tenen tot llest, els grans de Wild Adventure han agafat bicis i cascs i s’han disposat a baixar els 1000m de desnivell fins a la plana, han acabat amb els braços ben garratibats. Resseguint el Segre han arribat fins a Bor disposats a fer d’espeleòlegs de veritat.  La Fou de Bor és una cova on es poden contemplar formacions d’estalactites i estalagmites, va ser descoberta per Alexandre Carreras el 1962. Ben bruts de fang han tornat a agafar les bicis i han continuat fins l’Hípica de Prats, 1h de ruta a cavall els ha anat super bé per descansar les cames abans de tornar fins a Bolvir. En total uns 35km de ruta ben bons!

“Un dia ple d’emocions” – Àlex (15) –

Un grupet d’Aventura Júnior ha baixat fins a Guils de Cerdanya pel GR-11 a fer Serveis a la Comunitat, han fet cartells i els han penjat per tot el poble per anunciar que al Campament Pyrene som proutes mans per ajudar en el què faci falta. Han passat per l’Ajuntament i el bar a explicar-los la proposta i a fixar uns quants cartells. La tarda ha estat divertida també, han muntat a cavall i han fet taller de cuina. La Sandra i la Georgina necessitaven pelar i tallar moltes patates pel trinxat que faran demà, així que els hi han donat un cop de mà. I després, intentant no cruspir-se la barreja, han confeccionat les seves pròpies barretes energètiques; una mica de cerelas, uns fruits secs, trossets de xocolata, panses, mel, plàtan madur… cadascú ha triat els seus ingredient, ho han barrejat tot i cap a la nevera!

L’altre grupet d’Aventura han fet una bona volta en bici també, pujant fins al Refugi de la Feixa i baixant fins a Meranges les cames ja els feien força figa, sort de la parada per dinar que els ha fet rebifar les forces. L’arribada al Campament a mitja tarda ha estat passada per aigua, sort de la dutxa calenta a l’arribada. Quin luxe dutxar-se sota els pins!

Els d’Equitació han conegut més a fons els que seran els seus nous companys d’aventures durant aquesta setmana; en Bronco, en Lince, en Norton, en Teddy, en Tro, l’Espanyol… Una bona colla de quatre potes que els ha dut a conèixer els voltants més immediats del Campament Sostenible. I a la tarda han donat un cop de mà a muntar als d’Aventura Junior, sempre va bé anar acompanyat.

Els Minairons no s’han quedat curts tampoc. Han començat amb un bon esmorzar self services; cereals de diferents tipus, pa amb tomàquet, embotit, sucs, llet… Tot seguit s’han preparat per fer una  cursa d’orientació. Mapes, brúixoles, crema solar i molta energia. Amb tanta calor una bona remulladeta al riu sempre ve de gust. I a la tarda taller de sabons naturals fets amb floretes collides per la zona. A aquests menuts no hi ha qui els aturi!

One Comment

  • ALEXPYRENE says:

    Moltes gràcies a tots els que feu possible que els nostre fills puguin gaudir de la natura i alhora fer nous amics!!

Leave a Reply