TERMES i CONDICIONS

El Club Esportiu Pyrene us presentem les Colònies d’Estiu Pyrene! Una proposta que va néixer l’any 2010 i que fusiona la filosofia dels camps de treball, l’educació no formal i les colònies d’estiu.

Proposem la corresponsabilitat dels participants en l’èxit del programa, combinant l’esforç, l’aprenentatge i la diversió. El nostre objectiu és proposar situacions que facilitin l’aprenentatge a través de l’experiència. Simulant un campus universitari, en un mateix espai i sota unes activitats comunes (àpats, jocs de nit, excursions…) els participants trien 1 camp d’entre 6 possibles.

1. Qui i On som?
El Club Esportiu Pyrene som una entitat que estimem el Pirineu i el posem a l’abast de tothom. Organitzem activitats durant tot l’any, amb camp base a La Cerdanya. Inscrita pel Consell Català de l’Esport al Registre d’Entitats Esportives amb núm. 16348 i al Cens Organitzadors Activitats Físicoesportives en el Medi Natural amb núm. C-426.
Les Colònies Estiu Pyrene les portem a terme un equip àmpliament experimentat de professionals de l’educació i el moviment i, alhora especialistes dels monogràfics que realitzem.
El Campament Sostenible Pyrene està situat a la base de l’Estació d’Esquí nòrdic de Guils-Fontanera. Ubicat a l’agradable Pla de Fontanera a 1.900 metres d’alçada, enmig del bosc de pi negre de Guils de Cerdanya, envoltats de llacs i cims de 3.000 metres. Comptem amb les instal·lacions de l’estació per al nostre ús exclusiu. La Casa Restaurant, amb un ampli menjador per fer-hi els àpats en cas de pluja, una cuina professional gran i moderna, magatzems i wc’s. Tenim taules i bancs tocant a la Casa Restaurant, protegits del sol amb veles i il·luminades de nit. A 20 metres disposem de 4 tendes de 25 places cadascuna, on dormim en lliteres. Les tendes estan il·luminades amb energia solar. Hem construit 6 dutxes d’aigua calenta gràcies a plaques solars.
El campament té el perímetre protegit de vaques, cavalls o cabirols amb una tanca de fusta.

2. Quan comencem i acabem els torns?
Comencem els diumenges a les 18h i acabem els dissabtes a les 16h.

3. Com arribar-hi?
Amb cotxe per la N-260 des de La Seu d’Urgell o per l’E-9 des de Manresa (via Túnel del Cadí) per arribar a Puigcerdà i, aleshores direcció Saneja per arribar a Guils de Cerdanya. Des de Guils, seguir les indicacions cap a l’Estació d’Esquí Nòrdic Guils Fontanera.
Amb autocar: Alsina Graells, parada a Puigcerdà.
Amb tren: línia R-3 de Barcelona a Puigcerdà (anirem a recollir a l’estació de Puigcerdà als nois/es que ho demanin).
Coordenades UTM: 31 T 405043 4701324  Coordenades GMS.s: 42 27 30.4N, 01 50 42.4 E

4. Equipament
(recomanable portar-ho tot marcat amb el nom del participant)
• Motxilla petita de 15 a 25L (per dur les coses de cada dia).
• Roba: pantalons curts, samarretes, xandall llarg, impermeable, mudes i mitjons.
Forro polar i anorac per les excursions a muntanya.
• Roba bany: banyador, xancletes, tovallola.
• Calçat esportiu i de muntanya, gorra pel sol i crema solar. • Pijama, esterilla o aïllant i sac de dormir temperatura 0oC. • Lot o llanterna (recomanable tipus frontal).
• Necesser: pinta, raspall i pasta de dents, sabó de dutxa.
Recordeu COMPLETAR l’equipament amb el MATERIAL PERSONAL NECESSARI de cada camp. Els participants que es quedin a 2 camps o més tenen el servei de bugaderia gratuït.
NO ESTÀ PERMÈS PORTAR CONSOLES NI TABLETS.
NO ESTÀ PERMÈS L’ÚS DELS TELÈFONS MÒBILS ALS PARTICIPANTS, entenem que el portin al campament si arriben en tren, o avió, però un cop arribats a Fontanera, es guardaran els mòbils a la oficina sota custodia dels monitors.
5. Trucades de pares i mares
Només estan permeses les trucades si et quedes a 2 camps, trucant el dissabte de 18h a 20h al telèfon +34 659 642 794 (Raül Cavaller). PER QUALSEVOL URGÈNCIA, o consulta que tingueu durant la setmana podeu contactar-hi les 24h.

6. Assegurances i Atenció Mèdica
El Club Esportiu Pyrene disposa de l’assegurança d’accidents i l’assegurança de responsabilitat civil obligatòries. Podeu consultar i/o demanar la còpia de l’original a info@clubpyrene.com.
Al formulari d’inscripció us demanem acompanyar la inscripció amb 1 fotografia carnet + la targeta sanitària, podeu afegir-ho a la vostra àrea d’usuari la web www.coloniesestiupyrene.com o fer-ho arribar escanejat a info@clubpyrene.com.
Per a l’atenció sanitària comptem amb el Centre d’Atenció Primària a Puigcerdà i l’Hospital Comarcal de Puigcerdà (a 13,5 km).
D’acord amb el decret 225/96 de la Generalitat de Catalunya els responsables (director, professors i monitors) no administraran fàrmacs ni utilitzaran materials o mitjans sanitaris que suposin invasió dels teixits corporals. Així, no es subministrarà als participants cap mena de fàrmac sense el consentiment dels seus pares o tutors legals, i d’acord amb la seva prescripció mèdica, que haureu de fer-nos arribar amb la resta de documentació a l’adreça electrònica ja esmentada.
En cas que el participant tingui alguna lesió o minusvalia que l’impossibiliti practicar algun tipus d’activitat, serà la responsabilitat dels pares informar-ne als monitors.

7. Alimentació
Es faran els àpats a la Casa Restaurant Guils Fontanera, amb cuina pròpia i cuiner professional sota l’organització del Club Pyrene. La dieta és variada i equilibrada, distribuïda en esmorzar, dinar, berenar i sopar. Es té en compte el desgast energètic extra dels participants que suposen a la realització de la majoria de les activitats, així com les necessitats calòriques de cada edat. Es respectaran les dietes específiques relatives a al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, així com les dietes especials per motius religiosos o ideològics. Els dinars o sopars que es realitzin fent excursions o activitats (pic-nic) compleixen amb les normatives relatives a la higiene i la seguretat alimentària.

8. Diners
Recomanem no portar més de 10€. No necessitaran els diners més que per comprar algun record (mel, formatge, fuet de Cerdanya…) o samarretes, jerseis, gorres de les Colònies. En cas de pèrdua o substracció, el Club Esportiu Pyrene no es fa responsable dels diners que portin els participants.

9. Desplaçaments interns
Els 6 camps es realitzen des del Campament Sostenible Pyrene, requerint per activitats especials el desplaçament amb vehicles de 9 places 4×4 del Club Esportiu Pyrene, o bé amb serveis de taxi externs contractats per a tal efecte.

10. Normes de convivència
Per garantir el respecte als altres, a les instal·lacions i el material, així com pel correcte funcionament de les activitats els participants actuaran d’acord a les normes de convivència establertes pel Club Esportiu Pyrene.

11. Cancel·lació o modificació de les activitats
El Club Esportiu Pyrene es reserva el dret de cancel·lar o modificar qualsevol de les activitats descrites en els programes si les condicions meteorològiques, de condició física i/o l’actitud dels participants poden constituir un risc per a la seguretat dels mateixos participants o dels altres companys.

12. Devolucions
Es retornarà la meitat del import abonat en concepte de bestreta quan hi hagi causa major que impedeixi la participació a les Colònies Estiu Pyrene, justificada amb un informe mèdic o similar [la bestreta és un 30% aprox. del cost total dels programes].
No es retornarà la bestreta de la reserva de plaça, ni el 75% restant en cas de que la no realització del camp no sigui justificada amb un informe mèdic o similar.
Es retornarà l’import proporcional dels dies no realitzats de les colònies només quan el Club Esportiu Pyrene no pugui prestar els serveis contractats. En cas d’abandonar el campament per voluntat pròpia o per conducta incívica el Club Esportiu Pyrene no farà cap tipus de devolució.

13. Protecció de dades
D’acord amb la normativa vigent aplicable el Club Esportiu Pyrene no utilitzarà les dades dels participants per altres serveis que no siguin la seva comunicació corporativa i/o l’anunci dels seus productes. Fent la inscripció doneu el permís explícit per la difusió de qualsevol de les imatges dels participants que es captin durant les Colònies d’Estiu Pyrene. Si no voleu que els vostres surtin a les imatges públiques feu-nos-ho saber a info@clubpyrene.com.