Skip to main content

Carret

Bona primavera!

Amb aquesta pluja la Cerdanya està espectaular! Ja estem muntant el campament a Fontanera, ho sentim si estem fora de cobertura algunes estones… T’adjuntem la següent informació per acabar de preparar l’Estiu de la Teva Vida!

SEGON PAGAMENT:
Tens plaç per fer-lo fins a 1 setmana abans del teu torn. Tens dues opcions;
On-line; entrant a l’Àrea d’Usuari de la web. Cliques a > RESERVES després al botó > PAGAR que hi ha a la dreta. Acceptes els “Termes i Condicions” i cliques al botó > PAGAR PER COMANDA.
Per transferència; al CCC del Club Esportiu Pyrene ES84 2100 0173 4602 0020 6346 (CaixaBank S.A.). Especificant el concepte “Segon pagament + nom i cognoms del/s participant/s”.

HEU OBLIDAT D’APLICAR-VOS ALGUN DESCOMPTE?
Si sou família nombrosa/monoparental i vau oblidar d’aplicar el CODI de descompte a la reserva podeu calcular-vos el descompte del 10% i pagar la diferència a través de transferència bancària o fent un ingrés al CCC del Club.

SOU BENEFICIARIS DE LES BEQUES “T’ESTIU MOLT”?
Enguany és el 3r any consecutiu que Les Colònies Estiu Pyrene estem adherides a la Campanya T’estiu Molt de l’Ajuntament de BCN. Si sou una de les 12 famílies becades també caldrà que us resteu l’import manualment i fer el pagament restant a través de transferència bancària o ingrés.

LLOGUER DE BICICLETA, CASC O SAC DE DORMIR:
Si fas el camp d’AVENTURA JR, WILD ADVENTURE o BIKE necessites una bicicleta i un casc. Si ho prefereixes nosaltres t’ho podem llogar. D’altra banda dormim a 1.900 metres d’alçada i a les nits fa fred, si no tens un sac gruixut pensat per arribar a temperatures de 0ºC / 5ºC també t’el podem facilitar.
Tens temps per sol·licitar el lloguer de la bicicleta/casc/sac fins a 1 setmana abans de l’inici del camp. Pots fer-ho a través de la pestanya “LLOGUERS” situada al Menú de dalt de la web o clicant aquí baix.

 

 

 

INFORMACIÓ & DOCUMENTACIÓ IMPORTANT:
Necessitem que ens facis arribar a info@clubpyrene.com  una foto + targeta sanitària +carnet de família nombrosa/monoparental si gaudiu d’algun d’aquests descomptes. Si ja has vingut altres estius no cal 😉  El document escanejat o fotografiat cal que sigui llegible si us plau 😉 No ens cal el carnet de vacunació, ni cap document original.

ACTIVITATS I MATERIAL NECESSARI:
A la web trobaràs la descripció de les activitats del dia a dia així com el material necessari per a cada camp. Et detallem on trobar els horaris, llistat de material a dur…

 

COMUNICACIÓ:
Al haber-hi moltes famílies de fora tota la comunicació de les Colònies Estiu Pyrene es fa on-line, sí que a l’inici de cada torn (diumenges a les 18h) fem un petit briefing informatiu amb els familiars, participants i monitors al mateix campament.
Si encara tens dubtes pots fer un cop d’ull al super apartat “PREGUNTES FREQÜENTS” de la web!  I si encara segueixes indecís@ pots trucar-nos, estarem encantats de donar-te un cop de mà.

Queden poques places disponibles! Si tens algun amic/amiga que també vol venir a les Colònies digues-li que s’afanyi! ; – )

Fins ben aviat!

Leave a Reply