Skip to main content

Carret

1 únic campament per a 5 protagonistes ben diferents…

Els Minairons: éssers fantàstics de mida diminuta. Formen part de la família dels follets. Són treballadors, divertits i molt curiosos! Sempre tenen 1.001 preguntes sobre qualsevol tema i estan a punt per a qualsevol aventura, ja sigui amb fang o animals misteriosos que apareixen pel camí. Eterns incansables.

Els Aventurers: es classifiquen en dos tipus, els més joves; “Els Júnior” i els més savis i amb més experiència; “Els de Wild”. Els primers es caracteritzen per unes ganes infintes de menjar-se el món, a tot diuen que sí, tant si és per fer una caminada a l’estil “humor amarillo” sabent que acabaran amb fang pels genolls com per banyar-se a les gèlides aigües dels llacs de muntanya. Sempre amb un somriure a la cara. Els segons tenen la mateixa essència i ganes, però les hormones a vegades els hi produeixen l’efecte contrari. 😉

Els Riders del Bike Camp: incansables i imparables. Són capaços de pedalar 50Km i pujar 1.200m de desnivell fins arribar a Andorra sense separar-se de la bici. Són uns devoradors impulsius de cereals amb suc i en general de menjar, poden repetir fins a 5 vegades! El fang, els troncs i les curves els enamoren.

Els trekkers del Camp de Travessa: tranquils, constants i serens. Uns romàntics empedernits. Els encanten les postes de sol, els gatgets de trekking i fer la croqueta muntanya avall. Són els més ràpids muntant una tenda i l’aigua de la cantimplora els hi pot durar un dia sencer ben racionada.

Els genets d’equitació: els més habilidosos dalt del cavall. De fet, ho saben tot sobre ells!  Són els més responsables i empàtics de tot el campament. No esmorzen fins que no han donat d’esmorzar al cavall, l’han respatllat, l’han acaronat i li han pintat les ungles! Sempre és bon moment per fer una guerra de palla!

I tu? Amb quin et sents més identificat?

One Comment

Leave a Reply