Colònies Estiu 2016

I el tot creixia entre els meus braços!

By 14 febrer, 2016 No Comments
colonies estiu

Pas a pas, cada cop més lleugers, com si anéssim perdent pes…
ens enlairem com pardals fins els 2.537m i fem cim a la Tossa d’Alp.

Des d’aquí la vista és espectacular 🙂
Volant, volant he vist… al Sud el Berguedà, amb el Port del Comte, el Pedraforca i el Cadí ben aprop. A l’Est la plana de Vic i el Montseny. Al fons, la Mola i St. Llorenç i fins i tot, qui té bona vista, pot veure el Tibidabo i la Torre de Collserola. Més a l’Est encara, Collsacabra i la Garrotxa. Avui no, però hi ha qui diu que fins i tot es veu el Golf de Roses i brillar-hi el mar.
Davant, al N-E, el majestuós massís del Puigmal, i l’ample vall de Cerdanya darrera mirant cap al nord. Feia temps que no es veien els camps i prats tan torrats, grocvius. Que amable aquesta plana enmig de tan altes muntanyes! Al N el Carlit, el Capcir a la seva dreta i l’Arieja a la seva esquerra. Ja girant cap a N-O la vall del Querol i el Puigpedrós, Engorgs i la Tossa Plana. I a l’Oest, on tot s’acaba, el clot de la Seu, per on s’esmuny el Segre avall.

Ens prenem un temps per gaudir-ne… avui fa fresqueta aquí a dalt! 4 gotes, i comencem a baixar!
Des de les 8h que caminem i arribem a les 15h30′ a dinar. Quina gana!!
Tarda tranquil·la, jocs, pulseres, rialles i… cinema després de sopar (3/4 parts s’han dormit als 10′ i els hem pujat al llit a braços) … i ara… shshhhhhh que ja dormim!

Els de Travessa 8×8 i Equitació avui fem nit als Cortals dels Oriols, a 1.550m. Demà els que anem a peu pujarem el Comabona i els que muntem a cavall seguirem la ruta per la baga del Cadí. Les amazones tenim la baixa de la Marta, la nostra companya monitora. S’ha quedat a la Hípica al costat de la seva ega, que ha tingut un còlic.

Ja us explicarem, aquestes colònies d’estiu en tenim per 3 sopars de duro!

Petits huracans
Següent entrada

Deixa un missatge