Skip to main content

Carret

I és que estem aquí rodejats de muntanyes i boscos, però res tindria sentit sense els amics. Alguns hem vingut sols, altres acompanyats. Alguns és la primera vegada que anem de colònies, altres fa 5 anys que repetim. I és quan estem junts compartint tot té més sentit i la felicitat és multiplica.  Tenim amics de tenda, amics de grup, amics de fa més temps i amics de fa 1 dia. Monitors que també ara son amics, amics més peluts i amics més petits. Tots junts convivint aquests paisatges i aquesta aventura.

Els Minairons hem passat el matí fent una cursa d’orientació pels voltants del campament, fita cap aquí, brúixola cap allà, mira que n’és de gran el bosc! I amb aquesta calor un banyet al torrent ens ha vingut molt de gust. Tota una aventura caminar amb les xancles per allà dins. A la tarda ens hem acostat fins a la Palanqueta i hem seguit jugant, que és el que toca.

El grup de Cabirols d’Aventura Junior ens hem passat el dia pedalant i fen proves en bici. Uns quants quilòmetres han sortit! Hem fet equilibres, hem pujat, hem baixat, hem creuat torrents i fins i tot hem après a canviar rodes de bici. Amb aquestes vistes qualsevol es concentra!

 

El grup d’Isards i Óssos d’Aventura Júnior hem passat passat el matí fent proves amb ous i desafiant la gravetat, al Flickr hi teniu algun vídeo de tota l’aventura. I a la tarda ens ha vingut a visitar el noi de bosc, hem estat mesurant diàmetres de troncs d’arbre, alçades… No en teníem ni idea que en podíem saber la seva història amb una barrina.

Els grans del Wild Adventure Camp hem pedalat quasi 30 km avui! Hem sortit del campament a les 9:30 del matí i a les 13h ens estàvem banyant al Molí del Salt, un gorg amagat al cor de la Vall de la Llosa, el banyet ens ha rebifat a tots i ens ha permès seguir l’aventura fins a Prullans.

Els jenets i les amazones del Camp d’Equitació Iniciació hem conegut els que seran els nostres amics per a la resta de la setmana: el Romario, el Tro, el Bonic, el Xipi, la Tribu… 15 cavalls que conviuran al tancat del campament durant tot l’estiu. Ens hem conegut i ja cadascú ha connectat amb un d’ells. En tenim moltes ganes d’aquesta aventura!

A dormir, que el cos ens ho demana! Demà més!

Leave a Reply