Skip to main content

Carret

Dia espectacular a Cerdanya, el Berguedà, l’Alt Urgell i el Capcir. I per fi, una tarda sense pluges 😉

Els d’Equitació hem portat els cavalls des del campament fins a la Hípica de Prats II. Una excursió especial, tornem a Fontanera amb cotxe, buits, sense els cavalls. Refent el tancat, carregant el pinso, al pas o al galop, hem sigut un grup de 13 noies increíble, una per totes, totes per una!

Gran Travessa 7×7 venim de fer el Pedraforca ahir i seguim pel Berguedà, des de Bagà hem caminat fins al Refugi de Sant Jordi on hi fem dutxa, sopar i nit  (dormim per fi a un llit!). Demà saltem a Cerdanya!

Wild Adventure i Gran Aventura ho hem passat genial al Barranc de la Vansa, i mira que avui apretava fort la calor a l’Urgell, com es nota que les muntanyes aquí ja baixen i miren al Mediterrani.. i amb aquestes temperatures d’estiu l’aigua fresca és un regal. El barranc encara baixa ben ple, i amb més aigua, és més fàcil jugar amb els tobogans que fan les roques i trobar salts i tolles per tot arreu. L’activitat demana estar atents i ajudar-nos: els companys són claus per donar-te una mà, animar-te quan no ho veus clar i riure junts si rellisques i caus de cul. I després del barranc visita a La Seu d’Urgell i gelat per la rambla.

Minairons avui hem saltat fins al Capcir, al Parc Animalier de Les Angles. És una canya veure óssos, linxs, daines, llops i marmotes! quina passada els senglars, tenien cries menudes súperdivertides! I nosaltres també hem acabat fent un gelat, però a Puigcerdà, gaudint d’aquesta tarda d’estiu.

Bike hem fet la cursa d’orientació amb bici pels bosc de Fontanera. I algun grup fins i tot ha trobat ceps 😉 quina canya! Després hem baixat fins al Carol i  ens hem banyat al riu.

Ni el cafè del matí ni la olor de la torrada.. ai les petites coses… portem dies sense emorzar, dormint poc i barallant-nos amb coses tant glamouroses com la roba perduda i l’ordre a les tendes (això sí que podria anar a l’Instagram!). I estem contents ja que, sobretot, ens encanta treballar anant a totes i dies com avui ens omplen, fent realitat grans coses.

Deixa un missatge