Skip to main content

Carret

Ens trobem rodejats de natura, a 1900 metres d’alçada, alguns hi serem una setmana, altres dues, alguns estem al campament fins a 5 setmanes i el personal de cuina hi és tot l’any.  Convivim amb la natura, ens respectem, però a vegades és entremeliada i ens deixa ben xops de pluja, altres ens fa arraolir-nos dins els sacs ben vestits amb màniga llarga, d’altres vegades ens fa suar, esbofegar i estrenyer bé la cantimplora fins a l’última gota. Nosaltres intentem respectar-la al màxim, acompanyar-la i gaudir-la, utilitzem els rajos de sol per dutxar-nos amb aigua calenta, dels arbres caiguts en fem vaixells pirata si són grans, o papereres amb les branques petites, l’aigua de la font és la més bona de totes i no ens costa gens fer una passejadeta quan s’acaba la de la gerra a mig dinar.

 

Els arbres ens fan de porteries a l’estona lliure, l’herba de catifa quan esmorzem i la lluna de fanal quan a mitja nit volem anar al labavo. Tot es mimetitza, passen els dies i  la natura acaba sent part de nosaltres i nosaltres d’ella.

Aquí el silenci mai és silenciós del tot, sempre se sent algun ocell o  algun esquellot de vaca, la foscor quasi mai és completa si no hi ha núvols i no hi ha res més a part de l’ara i l’aquí.  Intentarem guadir-los amb totes les nostres forçes mentre hi siguem.

 

2 Comments

  • uauuu! per sempre, eterns…

  • Pau roig says:

    Poesia mentre a barcelona s’acumula la gent a l’aeroport en cues infinites, fan vaga els de renfe el dia més encertat, tanquen un carril a la ronda de dalt mentre milers de persones intenten fugir de l’asfalt de la ciutat. Aixo si, avui hem d’estar contents ja que els taxis han decidit deixar-nos circular…. sou uns afortunats i els nostres fills uns privilegiats d’acompanyar-vos. Gracies per cuidar-los!

Leave a Reply