Skip to main content

Carret

Dia especial avui diumenge… canvi de torn, final i principi alhora…

En aquest 2on torn hem estat els 5 camps junts: AVENTURA JR i WILD ADVENTURE, TRAVESSA 7×7, EQUITACIÓ, BIKE i MINAIRONS, i potser és quan es respira una atmòsfera més especial al campament. Hi convivim des dels més grans de Travessa 7×7 de 17 anys fins als petits calamars de Minairons, aquesta vegada la més menuda de 6 anys.

Els sopars són ben divertits: tots hem tingut experiències diferents, uns a cavall, altres en bici, a peu, nedant… així que estem distrets.

Travessa 7×7 hem caminat per racons de la Cerdanya desconeguda, fent a volta al massís del Carlit per Fontviva, Lanós i acabant a les Bulloses. Hem saltat al berguedà per tornar al magnífic Pedraforca, que pugem pel tranquil i desconegut Prat de Reu. I per l’últim dia, sortint i arribant del camp base a peu, hem arribat fins als 2.915m del Puigpedrós.

És una passada veure els nois i noies d’Equitació Iniciació… en 7 dies acabem galopant, travessant rius, posant selles, portant a veure aigua als cavalls, netejant cascos… quina passada!

Bike Júnior rodant per corriols / senders i pistes de tot Cerdanya in english, amb en Conor d’Edimburg 🙂 Han aconseguit la pujada des de la plana fins als 1.905m d’alçada del campament pedalant! etapone 🙂

Els menuts de Minairons… som els més divertits, i a més, hem fet un munt de coses: visita a la granja de Montmalús, al Parc Animalier de les Angles, excursió al Malniu, xarop de pi, bany al riu i hem trobat plantes medicinals!

Aventura Júnior i Wild Adventure… sense paraules! no hi ha qui ens aturi!

Deixem 7 dies intensos enrere, contents celebrem que hagi anat tot sobre rodes 🙂 fins aviat!

… i benvinguts el nou grup que comença el 3er torn dels campaments! Endavant les atxes!!

Següent entrada

Deixa un missatge