Skip to main content

Carret

A les Colònies Estiu Pyrene aprenem fent; toquem la fusta, olorem els rovellons, tastem les maduixes de bosc, escoltem els ocells i observem les granotes. Cada dia se’ns presenten nous reptes, alguns de més fàcils, altres de més complexes, però a tots ens hi enfrontem amb totes les nostres ganes i forces.

 

Avui els Minairons hem anat d’excursió al Refugi de  les Cases, per un agradable caminet ens hem endinsat al bosc, sobrepassant ponts de fusta, saltant pedres, trobant granotes i rovellons!! Els hem donat a la Georgina i la Sandra a la tornada perquè ens els cuinessin amb oli, sal, all i julivert. Els rovellons! No les granotes! 😉

 

Els de Travessa 7×7 Júnior tenim la nostra recompensa, hem arribat al refugi guardat de Coma de Vaca on ens han fet el sopar i on dormirem sobre un flonjo matalàs. Estem cansats, ens fan mal els malucs de la motxilla i als peus hi tenim alguna butllofa, però estem contents, ha fet un dia espectacular i hem pogut gaudir de les muntanyes i la natura com mai.

 

Aventura Júnior hem tingut una aventura de les bones avui, hem començat baixant a la vall en bicicleta i hem pedalat fins l’Hípica de Prats, més de 15Km per poder muntar a cavall i gaudir d’aquests magnífics animals.

 

Wild Adventure hem tingut un dia tranquilet, hem recuperat les forces que vam perdre ahir fent una cursa d’orientació i serveis a la comunitat per la tarda. Demà ens espera un dia dur, marxem de trekking a pujar muntanyes, així que toca reservar energies.

Deixa un missatge