Skip to main content

Carret

Ja coneixem les voltants del campament i de nit, ni les serps ens fan por 😉

Els petits Minairons seguim amb la construcció de la cabana. A poc a poc, sense mirar el rellotge, gaudint de l’estiu. Jugant, descobrint tècniques de treballar la fusta amb en Rubén. Pel matí hem estat a la granja de Montmelús. Hi hem arribat fent una bona caminada des del campament, ens ha costat déu i ajuda, es comença a notar el cansament acumulat d’aquests dies. Per sort, un salt d’aigua al costat del camí ens ha animat a seguir quan semblava que no podíem més. Allà, hem tingut la sort de fer una visita acompanyats dels impulsors d’aquest projecte de granja sostenible. Gràcies!

Després de 3 dies els d’Aventura comencem a treballar en equip, ajudant-nos. Estem movent una pila de llenya amb les mans de tots. Esperem demà haver acabat la feina. Ens agrada donar el nostre temps i sumar on puguem. Amb els serveis a la comunitat que fem a Fontanera intentem treballar pel bé comú, mirant al nostre voltant, a les muntanyes, els arbres… els esquirols i les persones.

Sense perdre temps, atents que aquí i ara passem a l’acció!

Següent entrada

2 Comments

 • Jordi Coll i Girón ha dit:

  Bon dia!
  Em sembla increïble la força i energia que teniu. Tres dies intensos amb excursions i encara aguanteu. Sou la bomba!
  La visita d’aquesta granja sostenible devia ser interenssantíssima, de ben segur.

  Espero que el temps us hagi respectat una miqueta, encara que veig que no hi ha qui us pari.

  Salut i força!!

 • Gemma ha dit:

  Bon dia!. M’encanteu…ja ho saps, Raul. La combinació de Natura, esport, Aventura és formidable, però si a més a més, ho barregeu amb el treball cooperatiu en equip de tasques pel bé comú, ja és el “no va más”.
  Gràcies a tot l’equip, per fer aquestes Colònies possibles pels nostres fills!.

Deixa un missatge