Skip to main content

Carret

Avui el dia comença d’hora, a les 08am ja som en peu amb les motxilles a l’esquena i les bambes ben cordades, avui tenim un repte dels grans, fer el cim del Puigpedrós (2912m). Iniciem la caminada pel GR11, encara endormiscats caminem amb pas ferm cap amunt, en tenim ganes.

Avui tots caminem junts, els dos grups d’Aventura i el grup de Bike, cadascú amb els seus interessos, però compartint un mateix camí. No massa amunt ens trobem uns cavalls ben tranquils, jeuen i es rasquen l’esquena amb l’herba, fins i tot alguns es deixen gratar, dóna gust veure’ls així de lliures. Nosaltres avui també ens hi sentim de lliures.

Arribem al refugi de la Feixa i parem a esmorzar, cacaolat, coca, pa amb embotit… l’Uri ens ha pujat l’esmorzar fins aquí dalt, i que ve que senta amb aquestes vistes, esmorzar d’alçada de luxe. Al cap d’una estona reprenem la marxa, sempre de pujada, sempre amunt seguint el GR. Finalment arribem al refugi de Malniu a 2.138m, ja portem uns quants km de desnivell a l’esquena, alguns escurcem el camí i anem a dinar a llac. Els altres decidim seguir amunt fins a tocar la neu i fer cim.

 

 

 

 

Next Post

Leave a Reply