Skip to main content

Carret

Avui els Minairons han estat fent cabanes pel matí i per la tarda han tingut una visita molt especial. En Saulo, un treballador forestal, ens ha endinsat al mig del bosc i ens ha fet observar el que tenim al nostre voltant. Hem descobert moltíssimes coses! Hem trobat un formiguer gegant, hem après a distingir un avet d’un pi negre, hem descobert la tàctica dels picots per alimentar-se i el per què hi ha tantes plantes amb punxes a la muntanya.

Tenim tant d’espai aquí dalt… que amb una setmana no en tenim prou per a recórrer tots els camins, corriols, basses i refugis d’aquests boscos. És com si vulguéssim recuperar l’espai perdut durant aquests mesos de confinament, però encara ens quedem curts. Quants racons màgics té Cerdanya i el Pirineu, te’n faries creus…

Els participants de Wild Adventure han agafat les bicis i han pujat pedalant per la pista fins a passar pel refugi de Pollineres i Cap del Rec. D’allà han començat a baixar pel GR fins al Molí del Salt, lloc idílic on fer passar la calor i la gana.

D’allà han seguit pedalant fins a Ardòvol i Prullans on han deixat les bicicletes i s’han acostat fins a la Cova d’Annas, una bona caminada per les profunditats de la terra entre estalactites i estalagmites.

Aventura Júnior han passat el matí fent una cursa d’orientació amb moltes proves diverses, algunes d’elles requerien tenir l’intel·lecte ben despert. Com ompliríeu una garrafa de 5L amb 4L justos utilitzant només la pròpia garrafa i una garrafa de litre i mig?

Res millor que poder descobrir la solució de manera experiencial amb una font davant d’un refugi al mig de la muntanya. I a la tarda Serveis a la Comunitat, al campament li ha anat molt bé el sauló que hem posat entre tots per tapar els forats del camí. Ens evitarem més d’una trompada!

Els participants d’Equitació s’estan posant les piles! Avui ja han galopat una mica i tot! Al matí han fet una mica de treball de pista i maneig i a la tarda han anat d’excursió fins al refugi de Prat Miró i el mirador del Pla de Llet. Unes vistes espectaculars.

One Comment

Deixa un missatge