Skip to main content

Carret

I la sort sembla que ha decidit companyar-nos avui. Ahir vam anar a dormir plovent i ens hem llevat amb ni mig núvol al cel, tenia un clor blau cel d’aquells com pintats amb pintures pastel i esborronats amb cotó fluix, sabeu? i a la vall mar de núvols, com una piscina plena d’escuma.  Sembla que com més amunt siguem haguem de veure menys coses, però en realitat és al revés, veiem molt més. I avui l’objectiu és encara més alt. El Monturull, a 2.759m, ens espera.

Els de Wild Adventure hem carenejat fins el Perafita i ens hem deixat caure cap a Andorra. La Vall de Claror, l’Estany de la Nou i el refugi del Perafita ens esperen. Hem carregat butifarres per fer barbacoa!

Els d’Aventura Júnior hem arribat al cim quasi tots, treient la llengua, cert, però al cap i a la fi a dalt, i quines vistes! Quina rasca feia a dalt! Sort de les jaquetes i els plomes.

Els Minairons hem vist el cim reflectit als Estanys de la Pera, ja hi arribarem quan siguem més grans. Per nosaltres l’aventura d’arribar fins aquí ja ha estat extraordinaria. Ponts de troncs, bassals, fangars, torrents… tota una pista americana al més estil “humor amarillo”. Brutal!

Els del Camp d’Equitació Iniciació també hem tingut aventura! Hem sortit del campament amb les noves eugues, estan contentes, contentes de ser aquí dalt amb nosaltres. Hem arribat a dinar als Estanys de la Pera. Com els de Wild Adventure avui no tornarem al campament, farem nit al refugi de Prat Miró, un refugi perfecte, envoltat per una paret de pedra ideal perquè els cavalls no marxin. I una font amb aigua fresquíssima, avui tenim el nostre pròpi campament per a nosaltres sols. El sopar calent? ens el puja l’Òscar amb la furgo, com totes les motxilles i sacs. No estarem una mica mimats? jeje.

Leave a Reply