Skip to main content

Carret

Ara sí que notem l’estiu aquí mateix. Felicitats pel final de curs! Esperem que gaudeixis d’un bon Sant Joan!!

Les colònies són a tocar i potser ja estàs començant amb els preparatius. Aquí tens informació útil de cara a l’inici dels camps:

Reunió virtual
Aquest any agrupem tots els torns en tres reunions separades per idiomes. Si no pots assistir, no et preocupis, quedaran gravades i t’enviarem l’enllaç per mail.
– Dilluns 19/06 a les 19h en català. Enllaç a la reunió >>
– Dimarts 20/06 a les 19h en castellà. Enllaç a la reunió >>
– Dimecres 21/06 a les 19h en anglès. Enllaç a la reunió >>

Segon pagament
Pots fer el segon pagament de les colònies fins 2 setmanes abans que comenci el teu torn mitjançant la teva Àrea d’Usuari. En aquest vídeo t’expliquem com fer-ho.

Llista de material
A la pàgina de cada camp trobaràs un apartat amb la llista de material necessari. A més a més, hem publicat una nova entrada al Blog amb més informació sobre la maleta que esperem que et faci bon servei.

Com quedem?
Els torns comencen els diumenges a les 18h i acaben els dissabtes a les 12h al Campament Sostenible d’Aransa. Aquí podeu veure la ubicació. Pel que fa al camp de Pyrene Explorer ens trobarem a Barcelona, pròximament us enviarem un mail amb tots els detalls.

Servei de taxi
Oferim un servei de transport amb recollida i tornada pels participants, per aquelles famílies que tinguin problemes de logística per poder venir fins al campament. Contacteu amb nosaltres a través del mail info@coloniesestiupyrene.com per reservar.

Tota la informació a la web
Si tens qualsevol dubte pots trobar tota la informació necessària a la web, repassa la pàgina del teu camp i també les FAQs, així com els Termes i Condicions. Per a problemes o canvis d’última hora pels quals realment necessitis contactar amb nosaltres ho pots fer a través del mail info@coloniesestiupyrene.com. Tingues en compte que estem immersos en el muntatge de les colònies i podem tardar uns dies a contestar-te.

Leave a Reply