Skip to main content

Carrito

T’has trobat mai una llibreria enmig del bosc? T’imagines trobar-te’n una, buscar entre els seus llibres, agafar-ne un i llegir-lo a l’ombra d’un arbre? Potser fins i tot emportar-te’l a casa o deixar-ne d’altres de la teva pròpia llibreria perquè algú més en pugui gaudir?

Aquest és l’objectiu de la llibreria al bosc que estrenem al campament de les Colònies Estiu Pyrene d’enguany. Hem recopilat llibres diversos per poder crear una petita biblioteca o caixa de llibres enmig de la natura. Durant les colònies els nens i nenes que ho vulguin podran gaudir d’estones de lectura durant el temps lliure després dinar o a la nit. La nostra voluntat és que aquesta llibreria segueixi viva més enllà de l’època de colònies i que totes aquelles persones que s’acostin als boscos d’Aransa en puguin fer ús.

Les llibreries lliures són freqüents a molts països del món com Estats Units, Canadà, Anglaterra o a la nostra veïna França. Estan situades enmig de pobles o a prop d’entorns naturals i el seu propòsit és compartir la cultura a través de l’intercanvi de llibres de forma oberta i gratuïta.

Si teniu llibres als quals us agradaria donar una segona vida porteu-los aquest estiu a les colònies i els afegirem a la col·lecció.

“If you don’t like to read, you haven’t found the right book.”
– J.K. Rowling

Deja un mensaje