Skip to main content

Carrito

Començar és el pas més difícil que farem durant la semana… nous companys, nou camp base, noves rutes i alguns nous monitors… però amb ganes d’afrontar els reptes i il·lusió davant de la incertesa.

A les 07h30′ el grup de Travessa Experts hem sortit amb 3 furgonetes des del camp base a Soriguerola fins al peu del Puigmal, al parquing de l’antiga estació d’esquí de Puigmal 2600. Hem fet cim a pas tranquil i amb sol i calor. Hem baixat a Núria aprofitant els salts d’aigua per refrescar-nos 🙂  Ben sopats al l’Alberg de Núria, i a dormir, que demà saltem cap a Coma de Vaca!

El grup de Minairons hem començat el dia coneixent els voltants amb una gimkana d’orientació. L’Hotel Fontanals, Soriguerola, l’església románica de St. Miquel i fins al Riu d’Alp. Per la tarda hem pujat fins a Ordén a ajudar a pasturar les 300 ovelles de la Vero. De tant contents que estàvem hem espantat el ramat i totes cap a Talltendre! Bueno, la Vero les ha recuperades i… al final fins i tot hem ajudat a guardar-les!

Aventura hem agafat les bicis per anar fins a Prats i fer-hi Equitació. Dinar a l’Hotel i per la tarda Tir amb Arc i Ruta en Bicicleta seguint el Segre fins a Baltarga. Algunes primeres caigudes, però sense consequències!

Els d’Equitació hem conegut el que serà el nostre company d’aventures durant tota la semana. Mica en mica presentem també les instal·lacions i el material. Treball a pista durant tot el dia, per, potser demà fer la primera sortida.

… i els nois de Bike primera pedalada per la vall, arribant fins a Pi. L’Stanley ja comença a situar-se i a marcar ritme i ens posa a tots en fila d’un (sembla que tenint el seu compatriota Chris Froome ja amb el maillot groc toca apretar!) Al final ens han sortit 26km! Per la tarda taller de mecànica i banyet a la piscina 🙂

Contents de la bona sintonia que s’ha creat i de com ha anat el dia!
Comencem amb bon peu! Som-hi!

Siguiente entrada

Deja un mensaje