Skip to main content

Carrito

Sortim dels sacs perquè els monitors ens ho diuen, avui ja han estat ells els que ens han llevat a nosaltres, no com ahir 😉 Als Cabirols ens toca parar taula i netejar els labavos, hem d’estar al menjador 15′ abans. Minairons despararan taula després i al migdia els hi tocarà a Equitació i Wild Adventure que també estaran pel campament.

A les 9:3o tots som fora, els Minairons hem començat el matí fent cabanes al bosc, serres per aquí, guants cap allà i unes quantes pintures per posar-hi color. Hem necessitat ser 10 Minairons per portar un tronc enorme d’un costat a l’altre del bosc, és ben bé que el nom ens fa honor. Després taller de bosc amb l’Eulàlia i a la tarda de samarretes, han quedat xulíssimes! Les estranarem a la que s’eixugui la pintura!

Els Isards i Óssos d’Aventura Júnior ens ha tocat pedalar de valent, a veure com canviem els pinyons? i el plat? uf, aquí dalt tot puja molt i cada pedra que ens creuem ens fa ballar el manillar. Però anem fent i anem fent i passem de llarg el Refugi de Prat Miró i arribem fins al Pradell! Cursa de cargols en bici? això sí que és difícil! Alguna rascada ens hem endut, però l’escenari que tenim de fons és impagable i en som conscients. I sí, ens hem mullat a mitja tarda, però hem fet parada al Refugi lliure de Pollineres i en Guillem ens ha fet un bon foc amb el cartró de la caixa de galetes per agafar calor, quina aventura!

Els Cabirols d’Aventura Júnior hem fet un raid pel matí i la tarda l’hem passat muntant a cavall. La Sara ens ha ensenyat les quadres i ens ha explicat com pujar i com agafar les regnes i fer-los girar. Un parell no ho hem tingut clar i hem preferit mirar-nos els caballs des de fora el tancat, els altres hem estat practicant una estona per la pista i després hem sortit d’excursió pels voltants de la Hípica. Agafeu-vos ben fort a la crinera!

Als teens de Wild Adventure Camp ens ha costat molt llevar-nos avui, la sortida en bici d’ahir més la visita a la cova d’Annas ens va deixar ben trinxats. Avui hem tingut dia tranquil, hem passat el matí buscant fites pels boscos d’Aransa, poc ens pensàvem que acabaríem a la Bassa de la Comabella ben remullats. I a la tarda Community Services, una bona manera de tornar tot allò que s’ens ha donat sense demanar. Avui a dormir ben aviat que demà matinem, enfilarem cap a Andorra a passar la nit al Refugi de Claror.

I les amazones i genets d’Equitació Iniciació hem començat el dia anant a veure els cavalls evidentment, són els nostres BFs (best friends). Com que el tancat ens ve de camí al menjador és el primer que fem, anar-los a saludar i fer-los mimos. Hem esmorzat super ràpid i els hem netejat, ensellat i posat menjar, fins i tot els hi hem fet trenes! Ha estat inevitable començar el dia fent una bona guerra amb l’herba.  Després hem enfilat camí amunt fins que la pluja ens ha fet tornar.

Deja un mensaje