Skip to main content

Carrito

Els primers participants han arribat d’Holanda a les 08am a l’aeroport de BCN. Després de Londres, Illes Balears i a l’Estació de Sants de Madrid i València. I mica en mica hem anat arribant els 130 infants i joves que som aquest torn al campament a Aransa. Hem tingut una tarda de diumenge espectacular. Quina alegria trobar-nos amb famílies que’ns coneixem de fa anys i amb qui havíem parlat per telèfon o per email però encara no ens havíem posat cara. Ens presentem i comencem el 5è i darrer torn de les Colònies Estiu Pyrene 2023.

Fem jocs de presentació i coneixem el campament. Es nota que ja estem a finals de juliol i que l’herba ja grogueja. Estan dallant els prats de baix a tocar el campament, quina olor l’herba mmm… i a baix a la plana ja han segat bona part del cereal. Els d’Equitació pugem els cavalls i ja fem assignació de companys de setmana. Travessa 7×7 fem check de material abans de sortir demà pel matí cap a Eyne i enfilar cap al Puigmal. Wild Adventure preparem les bicis per demà.

Sopa de galets i canelons per sopar i quan cau el sol ens adonem de com ràpid cau la temperatura aquí dalt.
Primer joc de nit i a dormir.

Alguns tenim ganes de començar ben d’hora i abans no ha sortit el sol ja estem de xerrameca a la tenda. Potser haurem de fer alguna activitat els diumenges al vespre que esgoti els més nerviosos i així no despertarem als demés companys de tenda.

Emorzar a la terrassa i comença l’aventura. Uns cap aquí i els altres cap allà, corredisses per trobar el meu grup. On tinc la bici? i el casc? Ja fa calor de bon matí. Wild Adventure hem pedalat fins a Cap de Rec i baixat per corriols fins a Prullans per anar a explorar la Cova d’Annes. Una caiguda, que per sort no ha sigut res, però ja hem notat lo dur que està el terra. Aventura Júnior comencem les rotacions, uns hem fet Serveis a la Comunitat, altres Equitació i uns altres Orientació. Equitació primer contacte amb el cavall i primera ruta. Quina canya poder anar a cavall per aquestes muntanyes! Primers banys a la bassa de la Comabella, que és la nostra piscina. I Travessa 7×7 ja han fet el Puigmal i ara fent bivac entre cims.

Ha anat fent vent aquesta tarda i després de sopar els llamps es veien pel clot de la Seu.
Ara ha començat a ploure i a tronar. Tots dormen a les tendes i si hi ha algun que s’ha despertat de ben segur que ha tancat els ulls amb ganes de dormir-se ràpidament (no sé si ho ha aconseguit), i és que aquestes tormentes d’estiu són espectaculars, però només quan ja han passat.

PS: Esperem els de Travessa 7×7 estiguin aguantant la tormenta. Ja ens explicaran. Ells demà fan Pic de l’Àliga, Fontnegre, Torreneules (quin nom!) i Balandrau. Dormiran al Refugi guardat de Coma de Vaca.
Segueix plovent! Mireu el radar que animadet està:

Next Post

Leave a Reply