Skip to main content

Carrito

Quin dia més especial per tancar el 5è torn i les Colònies Estiu Pyrene! Sol a poals! Emocions a dojo! I per fi un respir, després de 5 setmanes frenètiques, pedalant, al galop, caminant… i sortejant la 5a onada del COVID19.

Gran Travessa 7×7 hem carenat el Cadí, fent el Comabona (2.547m) i arribem al Refugi Sant Jordi, a la vessant sud del Moixeró. Demà tornem a la Cerdanya: hem de ser a les 13h a Riu de Cerdanya i abans hem de pujar a Prat de Moixeró i intentar no perdre’ns pel fantàstic avetar de les Bagues de Riu. Aquí hi ha arbres de més de 200 anys, és un dels pocs boscos madurs que queden a Catalunya.

Aventura Júnior i Wild Adventure hem fet visita a la Seu d’Urgell i hem descobert el barranc de La Vansa. Amb la calor d’avui és un plaer remullar-se durant 3 hores al riu, saltar des de les pedres a l’aigua i travessar nedant les basses i gorgs. Dia estrella a una setmana fantàstica.

Equitació Perfeccionament hem tornat els cavalls a la Hípica de Prats. D’Aransa a Prats en cotxe hi estàs 45 minuts, així que imagina’t a cavall… Són 33,6 quilòmetres! Hem sortit del campament al matí, arribat a Prats cap a les 20h i hem arribat al campament que ja ens esperaven a sopar. El viatge de tornada amb la furgoneta ha sigut especial… per mi primera vegada ens desplaçàvem sense els nostres cavalls! Contentes, no hem parat de cantar tot el viatge fins al campament!

Bike Júnior avui ja no teníem cames, però traient forces amb ganes hem arribat al Salt del Molí, a la Vall de la Llosa, en hi hem banyat i hem arribat al campament de nou. 33 quilòmetres que hem acabat al sprint arribant a El Fornell. Quiiiiins craaaaaacks! Demà deixem la bici aparcada, estem baldats.

Minairons hem acabat la setmana cremant les naus! Hem fet un viatge al centre de la terra endinsant-nos a la Cova d’Annes. 360 metres de recorregut amb estalagmites, banderes, simes… Hem suat la pujada però un cop aquí dins i hem estat súper fresquets. Després bany al Segre i gelat! Gaaaaas!

I ara tots de festa, la música està a tope que no tenim veïns. Es veuen les estrelles, és estiu i cantem i ballem.

I tanquem les Colònies Estiu Pyrene. Hem pogut fer els 5 torns i al final hem sigut 800 participants. Va Margot… 3, 2… Sergio please… 1… Lluíííííííís! Aquí estem per la posteritat, potser ha sigut l’únic moment que hem estat quiets en tota la setmana. Quiets com les pedres de les muralles de la Catedral de Santa Maria que tenim al darrera mirant-nos; no patiu, espereu-nos, que l’estiu vinent serem de nou aquí.
I ara a acabar de passar l’estiu, of course… en chancletas!

Siguiente entrada

Deja un mensaje