Skip to main content

Carrito

Dia radiant d’estiu 🌞
Que bé, amb calor i cel blau tot és més fàcil! Ho agraïm de tot cor, ja que si posem el mapa a sobre la taula, els de Pyrene estem disseminats per tot arreu!
Travessa 7×7 hem resseguit la cresta del Cadí, pujant al Comabona (2.547m) per dormir aquesta nit al Refugi de Sant Jordi, al Berguedà.
Big Bike, hem arribat a Andorra pedalant per camins de contrabandistes, amb la bici a més de 2.100m d’alçada, ara estem dormint al Refugi Prat Miró.
Equitació Iniciació hem acabat muntant a pèl aquesta tarda 😳 almenys estem aquí al campament.
Wild Adventure hem fet una combinada de descens en bici, aigua al Salt del Molí a la Vall de la Llosa i espeleologia a la Cova d’Annes a Prullans.
I Aventura Júnior hem arribat fins al Pla de Llet, pedalant. Avui agafem forces, demà surt al planning que hem de pujar al Munturull…

Els que estàvem al campament hem sopat a la fresca, i gràcies a les informacions d’en Francesc hem pogut veure el cometa Neowise.
Un dia ple d’aventures… amb caigudes a terra, rascades, cops també… i amb les aventures dels qui estem a darrera:
l’Eloi encara no ha arribat i ja són més de les 23h, està pujant les bicis del grup de Wild, amb el pa sense gluten, i les salsitxes pels entrepans de demà… L’Èlia està pujant fotos al Flickr, l’Alba ja ha acabat el conte amb el més petits, ara ja dormen, i la Viki tancant la cuina.

Quina incertesa aquest estiu… teninm un esglai a la panxa… però contents de fer-ho possible, amb encerts, errors, alegries i pors, i amb la certesa que hi deixem la pell i hi posem les millors intencions.

Deja un mensaje