Skip to main content

Carrito

Seguim aprofitant la calor per banyar-nos allà on podem. Avui els Estanys de la Pera eren l’objectiu del dia per a alguns, per altres, seguir més amunt encara, fins el cim del Monturull. Pels de Gran Travessa 7×7 l’objectiu era tornar cap al campament resseguint el riu Freser per tota la vall des del Refugi Coma de Vaca.

Tots els que hem dormit al campament hem començat el dia més aviat del normal, a les 7:30 ja estàvem d’empeus, hem agafat un tros de coca i hem arrancat a caminar cap amunt. Hem passat per la Bassa de la Comabella i hem seguit fins a Pollineres o hem esmorzat per segona vegada, un picnic al mig del bosc ben improvitzat. Gràcies Uri!

Hem creuat ponts de fusta, saltat pedres i seguit fites i tot ens ha dut allà, als Estanys de la Pera. Allà ens hem anat trobant amb tots els camps, els que venien a peu, els que venien a cavall i els que venien en bici. Hem invaït la muntanya!

Ens ha acompanyat un cel ben clar i un sol radiant tot el dia, a veure demà… diuen que plourà a la tarda, ja tocava… que tenim el pati de casa ben groc.

La baixada ha estat diferent, Aventura Junior hem baixat a dormir al campament i hem mirat una peli a la fresca, amb crispetes i tot! Els Minairons també hi hem baixat a dormir, però estàvem tant cansats que ens han explicat un conte i a dormir. Wild Adventure hem seguit caminant fins a Andorra i estem dormint al Refugi de Claror, demà us penjarem més fotos. Equitació Perfeccionament i Bike Junior dormim al Refugi de Prat Miró. I la nova incorporació al campament ha estat Gran Travessa 7×7, hem arribat aquest migdia a l’estacio de tren de Puigcerdà on ens han recollit l’Uri, la Meri i l’Èlia, quines ganes de treure’ns les sabates i de descansar, sembla que portem 2 setmanes per la muntanya.

Demà més! Bona nit!

 

 

Leave a Reply