Skip to main content

Carrito

… i calien passos valents: a les 07h el grup de grans d’Aventura s’enfilava cap al cim del Comabona a 2.547m. Núvols i un pronòstic de meteo “prometedor”, però bones cares! els d’Equitació desmuntar el tancat dels cavalls, selles… i amunt! … i els companys de Bike eixugar la rosada dels seients de les bicis i, en dos grups i dues rutes diferents, iniciar el retorn a la plana.

Al camp base hi eren els de Natura i el grup dels petits aventurers i Travessa 8×8, qui han acabat el galliner! … ara, ja hi tenim 8 gallines (7 rosses 1 de negra) 7 polls i un gall. Ja hi han post un ou! Estem encantats ;-D

Així començàvem el dia… a dos quarts de quatre arribàvem els últims a la casa a dinar, tots bé, i cadascú amb una història diferent per explicar. El poc que quedava de tarda més tranquil·la, xerrant, recollint i preparant el que vindrà.

Després de sopar joc de nit per uns, altres amb el jip i la furgoneta fins a Cap de Rec, i des d’allí caminant amb frontals fins al Refugi de Pradell, al peu de la Tossa Plana de Lles.

Gràcies al compromís i l’esforç de tots per fer-ho possible! ara ja no ens espanten les tronades que diuen seguiran demà!

(…)
I el que compta és l’esforç de cada dia
compartit tenaçment amb els qui creuen
que cada gest eixampla l’esperança,
que cap dia no es perd per als qui lluiten.

Miquel Martí Pol

Siguiente entrada

Deja un mensaje