Skip to main content

Carrito

+ bonic. El cel és blau blau de veritat, però és que l’herba fresca que encara podem trobar en algun racó és verda verda. Tots els colors semblen com si els hagin pujat de saturació. Fins i tot les vaques tenen uns colors preciosos i son super boniques.

+ divertit. Abracem els arbres per mesurar-los, diem bona nit als cavalls de camí a les tendes i acabem bruts fins les pestanyes de farina i iogurt.

+ cansat. Caminar, pedalar, galopar… no és el mateix fer-ho pel passeig del poble o per una pista que pel mig de la muntanya. Aquí tot puja i tot baixa i cansa, però quan enganxem el sac… no hi ha res que ens aturi.

+ bo. Les cookies de civada causen furor, les galetes i la xocolata Simón Coll ens desapareixen de les mans, però és que la lassanya de soja texturitzada i verdures que fan la Natàlia i l’Esther la devorem.

+ fred. Fa calor, però l’aigua de la Bassa de la Comabella i dels Estanys de la Pera està congelada, dubtem 2” i ens hi tirem de cop.

+ per sempre. Perquè hem fet nous amics fa 3 dies i sembla que ens coneguem de fa mil anys. Probablement els recordarem tota la vida.

Aquí dalt tot és + de veritat.

Leave a Reply