Skip to main content

Carrito

“Camp de Minairons”

Avui ens hem aixecat, hem esmorzat i hem pujat al cotxe per anar al Parc Animalier. Allà hem vist molts animals, óssos, marmotes, isards, cérvols… Ha sigut molt xulo perquè hem pogut veure els animals d’aprop. Després hem tornat a agafar el cotxe per anar a Puigcerdà on hem anat a Llac i hem vist cignes, alguns de nosaltres hem menjat un gelat i ens hem comprat algun record.

“Camp d’Equitació”

Nosatres avui ens hem divertit molt perquè hem fet una ruta fins al Refugi de les Cases, allà hem dinat i ens hem estat una estona fent-nos fotos tots junts. Cap a les 15h hem començat a tornar cap al campament, un cop arribats, com teníem molta estona lliure, l’Andrea, la nostra monitora, ens ha ensenyat a ballar zumba! En resum, avui ha sigut un dia de 10, ens ho hem passat genial. Per cert, també hem muntat a pèl una estona, que per si no ho sabieu, muntar a pèl vol dir sense sella.

“Camp d’Aventura i Wild Adventure Camp”

Tots nosaltres compartim la mateixa opinió, avui ha sigut el millor dia. Ens hem dividit en dos grups barrejant grans i petits. Mentre uns visitàvem La Seu d’Urgell els altres fèiem barranquisem i a l’hora de dinar ens hem canviat, els que han visitat el poble fèien barranquisme i els que hem fet barranquisme hem anat a La Seu. A barranquisme hem pujat una bona part del riu i hem fet salts, hem baixat com un tobogan deixant-nos portar per la corrent. A La Seu d’Urgell hem tingut temps lliure per donar alguna volta i comprar alguna cosa que vulguéssim. Ens ho hem passat genial!

Post escrit per la Rita Paniker i l’Inés Subirachs (Wild Adventure), aix que ens treuran la feina…🤣

Siguiente entrada

Deja un mensaje