Skip to main content

Carrito

3r dia al campament, tot evoluciona, tots seguim endavant. El canvi de temps ens ha donat empenta i energia per menjar-nos el món, la lluna també hi té a veure. Ahir va ser un dia per ubicar-nos, avui ja sabem on hem d’anar, ens coneixem tots els racons del campament, el nostre lloc preferit per seure durant el dinar i amb qui anar a fer un partidet de tennis taula a l’estona lliure. Tenim amics des de fa dos dies, però és com si ens coneguéssim de tota la vida, ja sé com m’he de vestir per anar a dormir i no passar fred, sé que si “sóc diamant” avui em toca treure els gots i els coberts i amb el Bronco, ens entenem, serà el meu cavall fins dissabte, decidit!

I tots endavant, amb pas valent. Els de Travessa 7×7 han trobat cobertura i ens han explicat les seves aventures, han esmorzat rodejats de cavalls, han fet el Comabona (2.547m) i avui estan dormint al refugi guardat de St. Jordi, demà els hi prepraren l’esmorzar i arriben al campament!

Els més menuts també han anat de travessa, en 3Km que hi ha fins al Refugi de les Cases et poden passar moltes aventures i pots aprendre moltes coses! Quins dies més intensos! L’Amàlia ha començat el dia dient que feia la metamorfosis, mentre el Martí s’ho mirava encara des de dins del sac. I hem acabat el dia veient els Gonnies en pantalla gegant i menjant crispetes!!

Els d’Aventura Júnior… d’aventures! Hem jugat, hem muntat a cavall, ens hem perdut i ens hem orientat a la vegada, és ben possible, us ho assegurem! i a la tarda hem baixat fins a Guils de Cerdanya a casa del Cesc a donar un cop de mà amb els Serveis a la Comunitat, alguns hem preferit fer-ho en bici i altres en tot terreny, com mola! Estava tant agraït que ens ha donat ous de les seves gallines i suc.

Els de Bike hem passat el dia fora, 1 picnic, ampolla d’aigua, bici i moltes cames!! No ens n’adonarem que ens acabarem coneixent tots els racons i boscos d’aquí dalt. Hem punxat, una bici ha dit prou i més d’un ha necessitat un bon dinar a la Feixa, però no hi ha res que ens aturi a nosaltres!

A Equitació Iniciació ja tenim la rutina més depurada i cada vegada tardem menys a preparar els cavalls. Ja ens els coneixem més i sabem quin portarem tota la setmana. Hem muntat matí i tarda i hem fet un taller amb les ferradures!

Els de Wild Adventure han tingut orientació exprés i serveis, on han posat oli a tota la tarima de la terrassa del campament, sembla més que nova ara. Demà se’n van de trekking i dormiran fora, per això avui calia decidir entre tots quin menjar s’enduien, quina era la millora ruta per arribar al Refugi Folch i Girona i què cal dur a la motxilla.

Demà serà un altre dia, ben diferent, ben intens i ben únic de nou.

 

Bona nit aventurers!!

 

Deja un mensaje