620

per setmana

Coneix els cavalls, aprèn de les seves capacitats!

7 dies màgics per descobrir la Cerdanya a cavall. T’imagines conviure amb un cavall una setmana? Haureu de cuidar-vos mútuament per poder arribar fins llacs amagats, galopar per prats alpins o creuar rius de muntanya. Un al costat de l’altre les 24 hores, ja que els cavalls dormen a l’aire lliure al tancat que construïm al costat del campament.

TORNS DISPONIBLES

 

 • 27 JUN

  3 JUL
 • 4 JUL

  10 JUL
 • 620€
  queden: 12 places
 • 11 JUL

  17 JUL
 • 620€
  queden: 12 places
 • 18 JUL

  24 JUL
 • 620€
  queden: 12 places
 • 25 JUL

  31 JUL
 • 620€
  queden: 12 places

Els responsables del camp Equitació són en Raúl Altamirano i l’Andrea Yebra, ambdós titulats en Conducció de Grups en el Medi Natural i amb una àmplia i llarga experiència en el món de l’hipologia.

Inclou l’allojament en Règim de Pensió Completa; del sopar del primer dia al dinar del darrer dia; desplaçaments interns, material específic per fer les activitats, monitors les 24h del dia i l’assegurança accidents.

Dia 1

Els nous genets i amazones arriben ben carregats, les botes de muntar i el casc ocupen força espai a la maleta. Vénen ben preparats per a l’aventura, alguns amb amics, altres amb germans i els més valents sols. La majoria s’hi estarà una setmana, altres faran equitació i una altra setmana en un altre Camp. Aquesta primera tarda és per a situar-nos, saber on són les dutxes, quan ens toca parar taula, com s’arriba al tancat dels cavalls, triar lliteres i començar a fer amics… alguns de ben grans i peluts!

Dia 2

Esmorzem al solet i portem al tancat tot el material necessari. Començarem coneixent els cavalls: els respatllem el pèl i la crinera, els revisem les ferradures i els ensellem. Dia per connectar, conèixer-se i agafar confiança, tant els cavalls com els genets. I a la tarda Serveis a la Comunitat, a la caseta d’informació del campament li anirà genial una bona repintada i farem també rètols i caixes niu. Al vespre, joc de nit. Fem diferents grups barrejats amb la resta de Camps. Qui trobarà primer la bandera?

Dia 3

Agafem les selles, els cascs, el dinar de pícnic i cap al tancat! Avui ens espera una aventura de les bones. Comencem fent tècnica per després seguir la pista fins al Refugi de Prat Miró. Dinem als prats i seguim cap a Pollineres. La tornada pel sender de la Bassa de Comabella és increïble: enmig del bosc, un darrere l’altre, en silenci, només sentint les passes dels cavalls i les piulades dels ocells, una experiència inoblidable.

Dia 4

Avui tots els Camps tenim un repte important: coronar el Monturull (2.761 m). Nosaltres intentarem arribar fins al peu del cim a cavall. Sortim del campament cap a Prat Miró, seguim pujant fins a Puig Punçó i carenant fins al Monturull. Avui l’itinerari és d’alta muntanya, amb quasi 1.000 metres de desnivell positiu acumulat des del campament. Sort que al vespre hi ha cinema a la fresca i podrem descansar tot menjant crispetes.

Dia 5

Matí de jocs a prop del campament. Heu intentat jugar al mocador a dalt d’un cavall? I posar-vos-hi dempeus? Dinem a l’ombra sota les veles del campament amb la resta de grups. I temps pel ping-pong, bàdminton, futbol, bàsquet, fer cabanes… A la tarda, els menuts del campament també volen compartir una estona amb els cavalls, així que els del Camp d’Equitació els expliquem tot el què sabem i els portem a fer una volta pels voltants. I després de sopar sortida nocturna per Prat Miró, què diferent és muntar de nit!

Dia 6

Ja queda poc per acabar l’aventura, avui és l’últim dia d’excursió llarga. Preparem les motxilles amb el dinar, el berenar i l’aigua. La volta fins a Músser passant pel mirador del Pla de Llet té unes vistes espectaculars de tota la plana, però alhora cal estar atents amb les branques! Passem pel curiós Roc dels Diners, on recuperem forces abans de tornar a enfilar fins el campament passant per Arànser. Al vespre hamburguesa i ja tornem a tenir les cames a punt per la festa final: música, llums i a ballar.

Dia 7

Esmorzem, fem la maleta i ho recollim tot. La darrera activitat és muntar a pèl, quina diferència! És al·lucinant com connectem, notar cada moviment del cavall, l’harmonia és perfecte. Després de dinar les primeres famílies comencen a arribar. Els genets i amazones tenen tantes coses a explicar-los… No ho saben, però els pares han anat llegint el blog i no s’han perdut detall de res del què hem fet aquests dies. Últims moments i abraçades… seguim fent camí, som viatge!