L’equip que fem possibles les Colònies Estiu Pyrene som professionals de l’educació, l’esport i les activitats a la natura. Comptem amb una dilatada experiència. Som conscients de la qualitat educativa de les nostres accions. Les experiències que proposem són úniques i sabem que perduraran en els protagonistes dels campaments generant valors, comportaments i estils de vida.

Equip Colònies Estiu Pyrene

Raül Cavaller

Director de les Colònies Pyrene

Barcelona ’77
Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport
Màster en Formació del Professorat
Tècnic Esportiu en Salvament i Socorrisme i en Esquí Alpí

Vaig créixer a l’extraradi de Barcelona, aleshores per mi anar a buscar espàrrecs era una gran aventura. Estudiant a l’INEFC de Barcelona m’especialitzo en Activitat Física al Medi Natural, i és on coneixo la Meritxell. Junts, l’any 2001, i per casualitats de la vida, recuperem una casa al poble abandonat de Nèfol, a la Cerdanya, per fer-hi turisme rural i actiu. I amb la mateixa voluntat de facilitar la descoberta de les muntanyes, vaig fundar les Colònies Estiu Pyrene. Sóc pare de 3 fills, Pol, Irene i Abel i amb ells, els darrers tres anys estem vivint a Taos, a les Muntanyes Rocalloses, on estem descobrint el salvatge oest. Amb les Colònies Estiu Pyrene estic fent realitat el somni de fer créixer el valor d’allò que és al nostre voltant, amb la gent i les coses properes.

Equip de les Colònies Estiu Pyrene

Èlia Sicília

Directora Colònies Estiu Pyrene

Sabadell ’86
Graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport
Màster en Formació del Professorat
Tècnica Esportiva en Esquí Alpí i en Futbol Sala

Em sumo a l’staff de Pyrene l’any 2015 com a monitora i des de l’any 2016 en sóc la Coordinadora. L’any 2008 finalitzo els estudis universitaris a l’INEFC de Barcelona i començo a treballar com a professora d’Educació Física i alhora sent tutora d’escolars de primària i secundària a l’àrea de Barcelona. Amb ganes de viure altres cultures i paisatges deixo la feina per fer la volta al món durant els anys 2013 i 14. Després d’aquesta experiència decideixo viure en contacte amb la natura i em trasllado a la Cerdanya. Ara les muntanyes són casa meva, i m’encanta descobrir-les fent trail running. Els mesos d’hivern, estic ocupada sent la Directora del Club Esquí Pyrene. Em trobareu esquiant, corrent, o fent castells, o tranquil·lament tocant el piano pel meu gat Fèlix.

Equip de les Colònies Estiu Pyrene

Toni Masegosa

Instructor Travessa 7x7

Andorra ‘85
Llicenciat en Magisteri d’Educació Física
Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives
Tècnic Esportiu en Esquí Alpí i en Excursionisme

Vaig néixer a Andorra però ja de ben petit vaig a viure a Andalusia. Allà és on creixo i on estudio la Llicenciatura i em començo a formar en el món de l’esquí. Al mateix temps, aprofito els estius per tornar al Pirineu i gaudir-lo com a monitor de les Colònies, fins que l’any 2014 decideixo viatjar a Canadà. Hi passo 3 anys descobrint les seves muntanyes i treballant com a instructor d’esquí alpí. Actualment segueixo passant els hiverns a Sierra Nevada i els estius a la Cerdanya amb les Colònies Pyrene, d’on en sóc el responsable d’Equip.

Equip de les Colònies Estiu Pyrene

Conor Nally

Instructor Bike

Escòcia ‘97
Graduat en Astrofísica

Sóc un enamorat de les muntanyes i la natura, sobre dos rodes, corrent o escalant parets. Des de petit he recorregut els paisatges d’Escòcia en bicicleta de muntanya, participant en curses d’aquesta disciplina. He estat guanyador de les Cyclocross Series d’Escòcia, encara que quan més gaudeixo és quan agafo la bici per simplement passar-ho bé. La meva altra gran passió és l’astronomia i l’espai. M’hi dedico professionalment, i m’encanta transmetre aquesta passió als joves que passen per les Colònies.

Equip de les Colònies Estiu Pyrene

Mireia Fowler

Instructora Minairons

Barcelona ‘97
Tècnica Superior en Art Dramàtic

La meva gran passió és l’art i la música. Em formo en Art Dramàtic a l'Escola Eòlia de BCN i treballo de professora de teatre a escoles, com a actriu-cantant en musicals com Survivor Story i he actuat en teatres com el Poliorama. A banda d’aquesta faceta, també sóc una apassionada de la muntanya. Creixo amb un peu a La Cerdanya i l’altre als EUA, i cada estiu a les Colònies intento aportar la part més artística, sempre gaudint de la tranquilitat de la natura.

Equip de les Colònies Estiu Pyrene

Jordi Gosa

Instructor Bike

Bellver de Cerdanya ’92
Graduat en Educació Social
Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives
Tècnic Esportiu en Esquí Alpí, en Caiac i en Alta Muntanya

Vaig créixer rodejat de muntanyes i boscos, que’m tenen robat el cor. Quan tenia 12 anys vaig participar a les Colònies Estiu Pyrene i, després de 6 estius inoblidables, vaig passar de participar-hi a ser la meva ocupació durant els estius. Des del 2018 en sóc el responsable d’Activitats. M’encanta recórrer cada pam dels boscos i muntanyes de la vall, a peu, amb bicicleta, amb esquís o escalant. A l’hivern sóc el Responsable tècnic del Club Esquí Pyrene.

Equip de les Colònies Estiu Pyrene

Manel Castellví

Instructor Aventura Júnior

Barcelona ‘99
Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport
Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives

Des de ben petit em passo tots els estius i els hiverns a la Cerdanya. M’apassionen les muntanyes i la natura, i m’aficiono a l’esquí alpí, esport amb el que competeixo actualment. Seguint en el món de l’esport i l’activitat física, estudio el Tècnic superior i posteriorment el graduat de CAFE a Vic. Continuo visitant la Cerdanya tant com puc, per esquiar, córrer o fer BBT. Des del 2016 formo part de l’equip de Pyrene, fent d’instructor dels camps de Bike i Aventura Júnior.

Equip de les Colònies Estiu Pyrene

Albert Gosa

Instructor Aventura Júnior

Bellver de Cerdanya ‘96
Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives
Tècnic Esportiu en Esquí Alpí

La meva relació amb Pyrene va començar ja de petit, gaudint de les Colònies com a participant durant 6 estius. Ja de més gran, vaig decidir formar-me en activitat física en el medi natural, i posteriorment en esquí alpí, esport que he practicat des de petit. L’any 2015 decideixo canviar d’aires i vaig a viure a Barcelona, on segueixo actualment treballant com a vetllador de canalla amb necessitats educatives especials i risc d’exclusió social a escoles i instituts. Els caps de setmana d’hivern torno a la Cerdanya per fer de monitor d’esquí amb el Club Esquí Pyrene. Els estius també me’ls passo a la Cerdanya, recorrent les seves muntanyes amb les Colònies Estiu Pyrene, com a instructor d’Aventura Júnior.

Andrea Yerba

Instructora Equitació

Badalona ‘00
Tècnica en Conducció d’Activitats Físico-Esportives en el Medi Natural
Tècnica Superior en Condicionament Físic

Amb 16 anys em trasllado a viure al Berguedà amb la meva família, i allà començo a descobrir la muntanya i amb ella l’equitació. Estudio els dos tècnics esportius a Bagà, i m’especialitzo en Condicionament físic, una de les meves passions. A través d’aquests estudis conec Pyrene, i des del 2018 passo a formar part de l’equip com a instructora d’Equitació. Entre estiu i estiu viatjo a Anglaterra viure una nova experiència i per seguir aprenent del món dels cavalls.

Alba Martínez

Instructora Minairons

Elx ‘96
Graduada en Educació Primària
Màster en Direcció d’Activitats Educatives a la Naturalesa

Estudio Magisteri a València, i de seguida tinc clar que em vull especialitzar en Educació a la Naturalesa. Em trasllado a Galícia per realitzar el Màster, i visc a Santiago de Compostela durant un any. Just acabar, em surt l’oportunitat de viatjar fins a Escandinàvia per treballar com a guia de natura a Lapònia, i des de l’any 2019 hi passo els hiverns. La resta de l’any el passo a la península, amb un peu a Alacant i l’altre a la Cerdanya. Des del 2020 sóc instructora del camp de Minairons a les Colònies Estiu Pyrene. En el meu temps lliure intento seguir viatjant i aprendre de les diferents cultures del món, amb la intenció de formar-me com a Guia de Naturalesa Internacional.

Èlia Bonada

Instructora Wild Adventure

Torelló ’92
Graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport
Màster en Formació del Professorat
Tècnica Esportiva en Salvament i Socorrisme i en Esquí Alpí

Estudio en el INEFC Barcelona, y después de explorar diferentes ámbitos relacionados con el deporte y la educación decido formarme para ser profesora de Educación Física. Poco después, viajo por Asia y Sudamérica varias veces, y vuelvo con ganas de estar cerca de las montañas. En la Cerdanya descubro un lugar donde puedo hacer lo que me gusta verano e invierno; esquiar, subir montañas, correr, escalar ... El año 2017 conozco Pyrene y entro en el equipo de las Colonias. Ahora soy la responsable de Seguridad e Higiene. Los inviernos soy monitora del Club Esquí Pyrene.

Stanley Nutter

Instructor Bike

Anglaterra ‘97
Graduat en Enginyeria del Disseny del Producte

Neixo a Londres i estudio al North West Kent College. Ciclista des de ben petit, sóc membre actiu del Herne Hill Youth Cycling Club, amb qui practico totes les modalitats sobre les 2 rodes. Sóc un apassionat de la música, formo part del Lewisham Concert Band. Des de l’any 2015, amb les Colònies tinc l’oportunitat de fer el que més m’agrada, recórrer les muntanyes sobre la bicicleta coneixent un lloc nou, com a instructor del camp de Bike.

Oriol Marimón

Instructor Minairons

Barcelona ‘95
Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives
Tècnic Esportiu en Mitja Muntanya i Barranquisme

Estudio el grau mig i el superior en Activitats Físico-Esportives, i de seguida em sento atret pel medi natural. M’especialitzo en Mitja Muntanya i Barrancs, i a part realitzo formacions d’espeleologia, vela i parapent, una de les meves passions. Des de l’any XXXX sóc instructor dels camps de Minairons i Aventura Júnior a les Colònies Estiu Pyrene. La resta de l’any segueixo formant-me en el que més m’agrada, i gaudeixo de la natura de la manera més senzilla possible, caminant, corrent, escalant o volant amb la vela pel Pirineu.

Natalia Oliver

Instructora Aventura Júnior

Madrid ‘96
Graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport
Tècnica Esportiva en Voleibol

Sóc una enamorada de l’activitat física en totes les seves formes. Des de petita m’aficiono al Voleibol, fins a treure’m el títol d’entrenadora. Durant els estudis, que realitzo a Madrid, viatjo a Canadà per descobrir una nova cultura i explorar les muntanyes i boscos d’aquest país. Quan torno em trec el títol de Monitora de Lleure, i amb ganes de viure noves experiències vinc a la Cerdanya a fer les pràctiques. Des de llavors formo part de Pyrene com a instructora d’Aventura Júnior i Wild Adventure. A part de la muntanya la meva altra gran passió és l’halterofília, esport amb el que actualment competeixo a nivell estatal.

Carles Bigas

Instructor Aventura Júnior

Barcelona ‘93
Tècnic en Conducció d’Activitats Físico-Esportives en el Medi Natural
Tècnic Esportiu en Esquí Alpí

De Barcelona em trasllado a la Cerdanya per poder estar a prop de la natura i gaudir-la de totes les maneres possibles. Sóc un apassionat de la neu, l’escalada i la BTT, i intento sempre que aquestes passions siguin la meva feina. Els hiverns sóc monitor d’esquí amb el Club Esquí Pyrene, i els estius des de l’any 2020 estic a les Colònies Estiu Pyrene com a instructor d’Aventura.

Eloi Salvany

Instructor Minairons

Reus ‘96
Tècnic en Doblatge
Tècnic Esportiu en Senderisme

Estudio doblatge, una de les meves passions. Les altres són l’esport i la muntanya. Amb el títol de Monitor de Lleure començo a portar grups de joves a la muntanya, amb travesses i campaments. Actualment compagino el doblatge amb l’esport, i m’estic formant per a poder seguir transmetent els valors de la muntanya a infants i joves. Des de l’any 2018 sóc instructor dels camps de Minairons i Travessa a les Colònies Estiu Pyrene.