L’equip que fem possibles les Colònies Estiu Pyrene som professionals de l’educació, l’esport i les activitats a la natura. Comptem amb una dilatada experiència. Som conscients de la qualitat educativa de les nostres accions. Les experiències que proposem són úniques i sabem que perduraran en els protagonistes dels campaments generant valors, comportaments i estils de vida.

colonies estiu 2016

Raül Cavaller

Director de les Colònies Pyrene

Llicenciat en CAFE per l'INEFC de BCN, especialista en Activitat física al Medi Natural. Fundador del Club Pyrene i de Cal Pesolet Eco Turisme Rural. Dedicat des de 1998 a apropar l'activitat física i la muntanya a tothom de forma sostenible. Fa dos anys que viu als EUA i compagina la feina de professor de High School amb la de Director de les Colònies Estiu Pyrene. Pare de 3 fills.

Èlia Sicília

Directora Colònies Estiu Pyrene

Llicenciada en CAFE per l'INEFC de BCN i Tècnic Esportiu en Esquí Alpí i Futbol Sala. Ha treballat com a professora, sent tutora d’escolars de primària i secundària. Fa la volta al món durant el 2013/14 amb ganes de viure altres cultures i paisatges. Arriba a Cerdanya l'any 2015, on hi resideix i la descobreix fent trail running. Directora del Club Esquí Pyrene.

Toni Masegosa

Director Travessa 7x7

Andorrà de cap a peus passa del fred del nord a la calor d'Andalusia on es treu el Grau Superior en Animació d'Activitats Físiques i Esportives, la carrera de MEF, el Grau Mig d'Esquí Alpí i el Tècnic Esportiu en Excursionsime. Viatger des de jove viu i treballa com a instructor d'esquí alpí durant 3 anys a Canadà. Actualment és pare d'un peque i instructor d'esquí alpí a Granada.
estiu 2016

Conor Nally

Bike

Enamorat de les muntanyes i la natura, sobre dos rodes o escalant parets impossibles. És un apassionat de l’art. Ha participat en curses de bicicleta de muntanya des de fa 14 anys, i ha estat guanyador de les Cyclocross Series d’Escòcia, encara que quan més gaudeix és quan agafa la bici per simplement passar-ho bé.

Mireia Fowler

Minairons

Amb un peu a La Cerdanya i l’altre als EUA és una apassionada de les muntanyes i la natura. En possessió del Grau Superior d’Art Dramàtic a través de l’Escola Eòlia de BCN és professora de teatre a escoles i aporta a les colònies la part més artística. Ha treballat com a actriu-cantant en musicals com Survivor Story i actuat en teatres com el Poliorama.
estiu 2016

Jordi Gosa

Director Bike

Nascut a Bellver de Cerdanya coneix cada pam dels boscos i muntanyes de la vall, que ha fet a peu, amb esquís o escalant. Educador Social per la Universitat de Barcelona i Tècnic Superior d’Animació d’Activitats Físico-Esportives. És Tècnic d’Esquí Alpí, d’Alta Muntanya, de Caiac i Monitor de Lleure.

Manel Castellví

Aventura

Tècnic en Animació d’Activitats Físiques i Esportives i actualment cursant el Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Eport. Competeix en curses d’Esqui Alpí i l’apassionen les curses de muntanya i BTT. Gran amant de les muntanyes i de la natura i sobretot de la Cerdanya on hi passa tots els hiverns i estius.

Albert Gosa

Aventura

Nascut a Bellver de Cerdanya i gran amant de les muntanyes i l’activitat física, és Tècnic Superior d’Esports i Tècnic Esportiu d’Esquí Alpí. És vetllador de canalla amb necessitats educatives especials i risc d’exclusió social a escoles i instituts durant el curs escolar i a l’hivern és professor d’esquí amb el Club Esquí Pyrene.

Andrea Yerba

Equitació

Nascuda a Badalona però amb cor Berguedà és Tècnica en Conducció d’Activitats Físico-Esportives en el Medi Natural i Tècnica Superior de Condicionament Físic per l’INS Alt Berguedà de Bagà. Enamorada dels cavalls i del món del fitness té com a objectiu poder viure compaginant les seves dues passions.

Alba Martínez

Minairons

Graduada en Magisteri de Primària i en possessió del Màster de Direcció d’Activitats Educatives a la Naturalesa, té un peu a la península i l’altre a Escandinàvia, on passa els hiverns treballant a un dels últims llocs de naturalesa verge d’Europa, Lapònia, meravellada pel seu sistema educatiu, la cultura i els paisatges. Iogui, acròbata i amant dels viatges, veu la Cerdanya com un pati de joc inacabable pels Minairons. Té ganes de seguir formant-se com a Guia de Naturalesa Internacional.

Èlia Bonada

Directora Wild Adventure

Torellonenca graduada en CAFE per l’INEFC de BCN, Tècnic Esportiu en Salvament i Socorrisme, en Esquí Alpí, i Monitora de Lleure. Està en possessió del Màster de Formació del Professorat. Després de voltar durant 8 mesos per Àsia s’instal·la a Cerdanya per seguir gaudint de la muntanya i les activitats outdoor. Professora d’esquí alpí amb el Club Esquí Pyrene a l’hivern.

Stanley Nutter

Bike

Nascut a London, on estudia al North West Kent College. Ciclista des de ben petit, és membre actiu del Herne Hill Youth Cycling Club, amb qui practica totes les modalitats inimaginables sobre les 2 rodes. Apassionat de la música, forma part del Lewisham Concert Band.

Oriol Marimón

Director Minairons

Tècnic Superior d’Esports pel CIC de Barcelona i en posessió del 2on nivell de Mitja Muntanya i de Barrancs. Ha cursat formacions d’espeleologia, vela i parapent entre d’altres. Amant de la natura més verge, troba l’essència caminant senzillament, corrent, escalant o volant amb la seva vela pel Pirineu.

Natalia Oliver

Aventura

De Madrid, ha viscut a Canadà i Eslovàquia on ha pogut explorar les seves muntanyes i boscos. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Monitora de Lleure i Entrenadora Nivell 2 de voleibol. Enamorada de l’activitat física en totes les seves formes competeix actualment en halterofília.

Carles Bigas

Aventura

Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físico-esportives, Tècnic Mig en Conducció d’Activitats en el Medi Natural i en possessió del Grau Mig en Esquí Alpí. Apassionat de la neu, l’escalada i la BTT, ha vingut a instal•lar-se a la Cerdanya per descobrir tots els seus racons fent el que més li agrada, gaudir de la natura! Professor d’esquí Alpí amb el Club Esquí Pyrene a l’hivern.

Eloi Salvany

Minairons

Reusenc amb esperit de Cerdanya, és amant de la natura i els esports de muntanya com l’escalada, la bici o l’esquí. Amb titulació de Monitor de Lleure, comparteix des de fa anys els valors de la muntanya i l’esport amb els infants i joves, i aporta als campaments la seva cara més artística a través de la seva altra passió, el doblatge. Actualment està cursant el Tècnic Esportiu en Excursionisme.