L’EQUIP

L’equip que fem possibles les Colònies Estiu Pyrene som professionals de l’educació, l’esport i les activitats a la natura. Comptem amb una dilatada experiència.

Raül Cavaller (1977)

DIRECTOR COLÒNIES ESTIU PYRENE

Llicenciat en CAFE per l’INEFC de BCN, especialista en activitat física al Medi Natural. Tècnic Esportiu d’Esquí Alpí. Fundador del Club Pyrene i de Cal Pesolet Eco Turisme Rural. Dedicat des de 1998 en apropar l’activitat física i la muntanya a tothom, i fer-ho de forma sostenible. És pare de 3 fills.

Èlia Sicília (1985)

DIRECTORA COLÒNIES ESTIU PYRENE

Llicenciada en CAFE per l’INEFC de BCN i Tècnic Esportiu en Esquí Alpí i Futbol Sala. Ha treballat com a professora, sent tutora d’escolars de primària i secundària. Fa la volta al món durant el 2013/14 amb ganes de viure altres cultures i paisatges. Arriba a Cerdanya l’any 2015, on hi resideix i la descobreix fent trail running.

Toni Masegosa (1985)

DIRECTOR TRAVESSA 7×7

Andorrà de cap a peus passa del fred del nord a la calor d’Andalusia on es treu el Grau Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives, la carrera de MEF i el Grau Mig d’Esquí Alpí. Viatger des de jove viu i treballa 3 anys a Canadà. Actualment és pare d’un peque i instructor d’esquí alpí a Granada.

Conor Nally (1997)

BIKE

Enamorat de les muntanyes i la natura, sobre dos rodes o escalant parets impossibles. És un apassionat de l’art. Ha participat en curses de bicicleta de muntanya des de fa 10 anys, i ha estat guanyador de les Cyclocross Series d’Escòcia, encara que quan més gaudeix és quan agafa la bici per simplement passar-ho bé.

Marta Moran (1980)

DIRECTORA MINAIRONS

Nascuda a Blanes es diploma en Educació Musical a través de la UB i fa el Postgrau de Moviment en Educació a L’institut del Teatre de Vic. És professora durant 6 anys a l’Escola Municipal de Música de Mataró, i educadora d’activitats i lleure al Campus Xavi durant 10 estius. Actualment viu a Andorra i imparteix classes de dansa contemporània.

Jordi Gosa (1992)

DIRECTOR BIKE

Nascut a Bellver de Cerdanya coneix cada pam dels boscos i muntanyes de la vall, que ha fet a peu, amb esquís o escalant. Educador Social per la Universitat de Barcelona i Tècnic Superior d’Animació d’Activitats Físico-Esportives. És Tècnic d’Esquí Alpí, d’Excursionisme, de Caiac i monitor de lleure. Actualment està cursant els estudis de Tècnic d’Alta Muntanya.

Manel Castellví (1999)

AVENTURA

Tècnic en Animació d’Activitats Físicoesportives i actualment cursant Ciències de l’Activitat Física i l’Eport. Competeix en curses d’Esqui Alpí i l’apassionen de les curses de muntanya i de la BTT. Gran amant de les muntanyes i de la natura i sobretot de la Cerdanya on passa tots els hiverns i estius.

Albert Gosa (1996)

AVENTURA

Nascut a Bellver de Cerdanya i gran amant de les muntanyes i l’activitat física, és Tècnic en Conducció de Grups al Medi Natural i Tècnic Esportiu d’Esquí Alpí. Professor d’esquí alpí a l’hivern amb el Club Pyrene. Actualment cursant el Grau Superior d’Esports.

Andrea Yebra (2000)

EQUITACIÓ

Nascuda a Badalona però amb cor Berguedà és Tècnica en Conducció d’Activitats Físicoesportives en el Medi Natural. Actualment està cursant el Grau Superior de Condicionament Físic. Enamorada dels cavalls i del món del fitness té com a objectiu poder viure compaginant les seves dues passions.

Sam Solà (1995)

AVENTURA

Tècnic en Conducció de Grups al Medi Natural, Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físico-esportives i Tècnic Esportiu d’Esquí Alpí. És professor de Freestyle al CET a l’hivern. Gran amant de la Cerdanya, on des de petit hi ha passat estius i hiverns. Coneixedor de la Índia, on ha treballat com a cooperant.

Èlia Bonada (1992)

WILD ADVENTURE

Torellonenca amb gran esperit viatger volta per Cerdanya sempre que pot treballant i gaudint d’allò que més li agrada, la natura i la muntanya. Graduada en CAFE per l’INEFC de BCN, Tècnic Esportiu en Salvament i Socorrisme i Monitora de lleure. Està en possessió del Màster de Formació del Professorat.

Stanley Nutter (1997)

BIKE

Nascut a London, on estudia al North West Kent College. Ciclista des de ben petit, és membre actiu del Herne Hill Youth Cycling Club, amb qui practica totes les modalitats inimaginables sobre les 2 rodes. Apassionat de la música, forma part del Lewisham Concert Band.

Raúl Altamirano (1988)

DIRECTOR EQUITACIÓ

Tècnic en Conducció de grups al Medi Natural. Nascut a València, viu amb passió totes les activitats que es duguin a terme en un entorn natural els 365 dies. Amant de la bicicleta i del trekking, va decidir traslladar-se a viure a la Cerdanya per complir el somni de viure d’allò que el fa feliç.

Oriol Marimón (1995)

AVENTURA

Tècnic en Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural i Tècnic Superior d’Esports pel CIC de Barcelona. Actualment està acabant el 2on nivell de Tècnic de Mitja Muntanya i de Barranquisme. Amant de la natura més verge, troba l’essència caminant senzillament, corrent, escalant o pedalant per les muntanyes.

Helena Salvany (1994)

DIRECTORA AVENTURA

Llicenciada en CAFE per la Universitat de Perpignan Via Domitia (Font Romeu), Tècnic Esportiu d’Esquí Alpí i monitora de Lleure. Està en possessió del Màster de Formació del Professorat. Viu i treballa a la muntanya, la seva passió, fent-hi de monitora d’esquí alpí, esquí de muntanya i trail running. Amant de la dansa, disciplina de la qual també n’era professora.

Som conscients de la qualitat educativa de les nostres accions. Les experiències que proposem són úniques i sabem que perduraran en els protagonistes dels campaments generant valors, comportaments i estils de vida.

El Club Esportiu Pyrene som una entitat que estimem el Pirineu i el posem a l’abast de tothom. Organitzem activitats durant tot l’any, amb esquís, a cavall, en bicicleta o a peu, procurant respectar la natura.

Tenim seu a Cerdanya i estem inscrits al Consell Català de l’Esport al Registre d’Entitats Esportives amb el núm. 16348 i al Cens Organitzadors Activitats Físicoesportives en el Medi Natural amb el núm. C-426.

Dutxar-se al bosc amb aigua calenta gràcies a energies renovables és possible a les Colònies Estiu Pyrene.

La realitat sense maquillatge, no et perdis el Blog!

Col·labora amb els Premis Esforç i ajuda a becar 10 joves. Fes un donatiu aquí.