Skip to main content

Carret

5 torns de colònies, 35 dies, 800 nous amics i amigues. Mirant enrere ens sembla quasi un miracle haver arribat fins aquí. Han estat cinc setmanes intenses, esgotadores i també fantàstiques, sentint-nos privilegiats de poder gaudir d’aquestes muntanyes màgiques. Un estiu més, l’ombra de la covid-19 ha planejat sobre el campament, però malgrat tot, hem arribat al final de les colònies i hem gaudit de cada pas, de cada sortida amb cavall o sobre la bici, de cada bany.

Potser ha estat justament aquesta amenaça, les limitacions de mobilitat que hem viscut l’últim any i mig que ens ha fet aprofitar encara més de cada dia de colònies. Uns dies plens de jocs, diversió, anècdotes i aprenentatges que ens emportem pel que queda d’estiu.

Però tranquils, que això encara no s’ha acabat. Encara ens queda estiu. Estiu per reviure tot allò que hem fet i après. Per ensenyar als mares i pares, amics i amigues tot el que hem fet a les colònies. Recordes la prova de fer volar l’ou? Provem des de més alt a veure si ho aconseguim? I com es deien els llacs que anàvem des del campament? Ah, sí, els Estanys de la Pera! Hi anem d’excursió?

No ens aturem, seguim divertint-nos, aprenent i gaudint del que ens queda d’estiu!!

Volem agrair a tots els pares, joves, nens i nenes per la bona predisposició en un any que no ha estat fàcil. Els tests d’antígens en iniciar la setmana, les trucades de contacte estret i haver de tornar cap a casa. A tots i totes, i especialment a aquells que heu vist truncades la vostra setmana de campaments, us esperem l’any que ve amb moltes ganes!

Deixa un missatge