Skip to main content

Cart

7:30h del matí i tothom ja està en peu, no sabem si són els nervis, les ganes, els ocells o el company de la llitera més propera que ens fa obrir els ulls de bat a bat i alçar-nos de cop. Davant d’aquesta impaciència no podem fer més que vestir-nos, calçar-nos, passar pel WC i fer uns ping-pongs abans de l’esmorzar, altres s’esperen dalt la roca de la terrassa, al solet, comentant la jugada nocturna.

“Vols que et diem un secret Èlia? Hem portat xuxes!” Diuen el Marc i l’Arnau.

Davant d’aquesta enorme confidència no es pot fer res més que guardar silenci. 😉 Els monitors no ens podem queixar, ahir a les 24h no se sentia res a les tendes, ni els grills estaven de festa.

Però els de Travessa 7×7 Júnior guanyen en matinar avui, a les 7h ja pleguen tendes i començen a fer la motxilla, avui comencen la primera part d’una travessa que els durà fins a les faldes del Cadí, dormint a la Cabana dels Cortils, abans per això, a Prat d’Aguiló ompliran les cantimplores i les panxes.

Els de Big Bike són una bona colla!!! Primer dia per agafar sensacions, conèixer la bici, conèixer-se a ells mateixos dalt de la bici i conèixer els nous amics, evidentment dalt de la bici. Ai que el cul ens el notarem demà… Diu el Jordi que avui farem 40km i 1200m de desnivell! No sabem massa què vol dir, però sona a molt de tot! Una bona volta pels Estanys de la Pera i el mirador del Pla de Llet! Sort que tot el què puja baixa…

Els de Wild Adventure comencen el dia devorant el pa i l’ embotit (sembla mentida tot el què poden arribar a menjar…) i enfilen cap a Prat Miró amb escombres, pales, rasclets… disposats a fer Serveis a la Comunitat, deixaran el refugi net com una patena! Segur que és d’aquelles coses a que casa coooosten de fer… però a fora la veritat és que la perspectiva i tot canvia molt. Ens els podem quedar?

Els Minairons pefereixen omplir les panxes de llet amb cereals. El matí està ple d’interrogants, què mengen les guineus? què diuen les plantes? Demà tindran la visita d’un autèntic bosquerol, segur que els hi podran preguntar 1.001 curiositats. També han tingut una estona per aprendre a tocar l’ukelele, l’Alba els ha fet una classe magistral!

Els aprenents a genet quasi que donen abans d’esmorzar als cavalls que a ells. I és que els vincles que es creen amb aquests fantàstics animals són màgics des del primer dia. Cadascú amb el que serà el seu amic inseparable de la setmana. Els donen menjar, els raspatllen, els netegen els cascs, els abracen… els estimen.

I no ens podem deixar els super aventurers Pyrene, els cabirols i els isards. Són els que s’atreveixen amb tot, amb la bici, amb la orientació i fins i tot amb el taller de cuina!! Així sí que ve de gust menjar-se la fruita!!

 

Bona nit família! Demà més!

Leave a Reply