Skip to main content

Cart

Han sigut 8 hores i 3 dies des que vam arribar al campament, i ja semblen setmanes. En aquests 3 dies hem notat la força del vent als cims, hem vist en la foscor quan els llamps il·luminen la nit, i hem notant la pluja a la cara.

Els de Travessa 7×7 sí, que l’hem notat sí, que érem dormint fent vibac i hem hagut d’aixecar-nos i buscar refugi per no quedar ben xops. Hem arribat aquest vespre al campament sans i estalvis. El dilluns vam pujar Pic Eyne (2.789m) i dormir fent bivac al Santuari de Núria. Ahir dimarts vam fer Pic de l’Àliga (2.422m), Puig de Fontnegre (2.727m) i intentar el Torreneules, però la boira ens va fer tirar enrera, i vam acabar el dia sopant i dormint al bonic Refugi de Coma de Vaca.

Aquest matí hem fet el Balandrau (2.585m), i baixat fins a Queralbs seguint el Freser. Aquí el camí passa per sobre les espectaculars Gorges del Freser.  A les 5:40pm el tren ens ha deixat a Alp.

“The places we hiked were very beautiful. I really enjoyed the the views and environment.” Ian (16), from Hawaii


La Travesía 7×7 es muy divertida. Un momento memorable fue cuando hicimos un bivac y empezó a llover durante la noche y tuvimos que correr a otra parte a cubierto de la lluvia.” Anabel (18), de Londres.

“Demà iniciem la segona etapa, amb més energia que mai, preparats per a seguir vivint la màgia del Pirineu.” David (18), de Tarragona.

Wild Adventure i Aventura Júnior avui hem sortit junts del campament. Ben d’hora ben d’hora que diuen. Després de caminar 1 hora hem parat a esmorzar a Pollineres, quina ganeta!  i des d’aquí, cap als Estanys de la Pera i seguim fins al Peirafita (2.756m). Hi hem arribat tots, més de 75 participants, quin èxit! Fins i tot la Diamond, la gossa que ens acompanya a les excursions. Des d’aquest punt, Wild Adventure segueixen cap al NW, entrant a Andorra i arribant fins al Refugi de Claror, que està al costat del Riu Claror. Allà fem foc per cuinar i sopem calent. És un refugi no guardat així que ho ens ho fem nosaltres o a passar gana. I en canvi els més joves d’Aventura Júnior baixem cap al SE i tornem al campament a Aransa.

 

Minairons arribem al segon Estany de la Pera, i sí, tenim el Perafita a tocar. Mireu-nos a les fotos, som els més petits i també els més canyeros!

Bike Júnior també entrem a Andorra, però pedalant. Aquesta nit la passem al Refugi de Coll Midós, direcció al Pic Negre d’Urgell.
I Equitació Iniciació també dormim fora, hem sopat a Pollineres i ja estem trobant la manera d’acomodar-nos els 15 genets i amazones a dins del Refugi. Aquesta nit torna a ser fresca, així que tenir-nos a prop s’agraeix.

En aquests 3 dies no hem vist senyals de stops ni de prohibits el pas. Ni tanques o valles, o portes, ni horaris d’obertura. Som lliures de caminar per on vulguem. Els camins davant nostre són infinits i som tan lliures com vulguem ser-ho.

Next Post

Leave a Reply