Skip to main content

Cart

Comencem el 2on torn de les Colònies Estiu Pyrene – edició 2023!
I comencem igual de valents que la setmana passada, que’ns segueixi ajudant la deesa Pyrene!

L’arribada al campament diumenge ha sigut variada. El primer participant arriba a les 07:25am a l’aeroport de BCN des de Miami, Florida, a les 12am arriba un altre participant en tren a Sants des de Lisboa, i a les 1pm Pyrene Explorer ens trobem a Arc de Triomf… Arriben al campament els primers joves al migdia i mica en mica van arribant la resta de participants al Campament Sostenible Pyrene.

La tarda aguanta i no plou. Presentació de la setmana, ens acomiadem dels pares i comença l’aventura.

La primera tarda tots estem nerviosos. Trenquem el gel amb jocs de presentació, alguns parlem pels descosits, altres ens costa treure paraules, uns altres només renillen o bufen, són els 15 cavalls que tenim al campament.

Sopa de brou, canelons i arròs amb buffet d’amanides per sopar.

I ens n’adonem que quan el sol aquí baixa la temperatura també ho fa ràpidament… on tinc la sudadera? aixxx i els pantalons llargs uuuix que no trobo res a la maleta i acabem de començar!

La primera nit no és que es dormi gaire al campament… la novetat, la llum de la lluna, els sorolls del bosc amb un xot que’ns marca el comptar ovelles. I les primeres converses de nits d’estiu. I molts ens llevem només sortir el sol ja que no estem acostumats a la llum. Mmmm… demà ja caurem rodons.

Comencem el dilluns amb ganes sol i calor.

Equitació anem a buscar els cavalls i ens coneixem. Ells ja porten aquí una setmana, i després d’haver galopat sense parar amb el grup d’Equitació Perfeccionament, ara estan ben tranquils per començar amb els més menuts d’Equitació Iniciació.

Aventura Júnior – Isards anem a deixar com una patena el Refugi de Pollineres. Escombrem, traiem brossa, posem rètols, hi deixem llenya seca i reparem ls finestres. És bonic poder ajudar a deixar les coses millor del que estaven.

Aventura Júnior – Óssos en bici donant pedals fins a Pollineres i quasi arribant a Cap de Rec. Algunes de les fotos que tenim creuant el rierol estan divertides!

Aventura Júnior – Cabirols comencem la setmana fent un raid i muntant a cavall per la tarda.

Minairons comencem el dia amb Orientació. Mentre col·loquem el mapa, perdem la gorra i encara tenim crema solar per la cara.

Wild Adventure comencem pedalant per anar al Salt del Molí, a la vall de la Llosa. I d’aquí cap a la Cova d’Annes, quan l’Ariadna cau amb la bici, i en Pau intenta esquivar-la i també acaba a terra. Uuuups quines rascades… per sort no sembla res, quin susto.

A les 7 comença a ploure i pedregar. Però ja no hi ha qui ens pari.. Steady, Ready… Go!

Leave a Reply