Skip to main content

Cart

Ja tots dormint al campament. Ara està plovent amb ganes, encara que de moment sap ploure. Llams i trons també en tenim, cauen ara un i després un altre, separats, i fins i tot fan bonica la tormenta.

Quin munt d’emocions en només 24h a les colònies. Molts ens retrobem després d’un any… en Biel i l’Abel que fan Equitació Iniciació aquesta setmana, es van conèixer l’estiu passat fent Minairons i ara… estant dormint junts a la mateixa tenda. I també entre l’equip de monitors, per exemple l’Alba ha treballat a Finlàndia aquest hivern i fèiem reunions virtuals Finlàndia – USA, quina alegria quan ens hem retrobat a Aransa. I els nervis dels que venim sols, o pels qui són les nostres primeres colònies, o primera vegada a Pyrene.  Com l’equip de cuina, que també és el seu primer estiu d’aventures amb Pyrene.

Després d’esmorzar al solet, cadascú busca el seu grup i lel campament tothom es mou en sentit en mil direccions. En 10’ tothom està amb el seu grup i comencem el dia i el primer torn de les Colònies Estiu Pyrene. Ara sí que sí!                                                                                                                                                                                                                                                                          

Els 20 nen@s de Minairons han començat valents: Gimkana orientació en grups de 3 que ha acabat durant tres hores! 

Els 13 genets i amazones d’Equitació Iniciació ahir ja van conèixer i muntar cadascú el seu cavall i avui seguim amb el maneig i seguim agafant confiança amb el nostre company de viatge per aquesta setmana.

A Aventura Júnior hem fet una mica de tot. Partim el grup de 45 en 3 grups: Óssos, Cabirols i Isards. Avui hem fet bici arribant fins a Pollineres amb calamarsada inclosa. I taller de Bosc i Cursa d’Orientació per reconèixer els voltants del campament. 

Wild Adventure som 22 noi@s. Grup súper potent aquest torn, hem fet sortida de tot el dia en bici 25km!! 

Els grups de Big Bike i Bike Júnior hem fet la primera sortida, fins al Pla de Llet, i per la tarda, taller de mecànica de bicicletes. Avui dia tranquil, ens hem conegut i hem après a rodar dins d’un grup gran. Som 40 ciclistes, que ens ha permès fer 3 grups, encara que avui hem fet tots la mateixa ruta tranquil·lament.

Segueix plovent… per sort va fent, parant a estones.
Diuen que tindrem sol demà.
En tant poc temps… quantes emocions! 

Leave a Reply