Skip to main content

Cart

Objectiu del dia: amunt!

Uns en bici, els altres a cavall i la resta peu, tots junts compartint camí i compartint aventures. El sol segueix estant de part nostra i no ens ha donat treva ni un moment, fins i tot l’hem odiat una mica i tot, i és que aquí dalt tot és més intens, fins i tot el sol.

Ben embadurnats de crema, urelles incloses, ens hem calçat i hem enfilat muntanya amunt. Els Minairons, els d’Equitació i Bike hem esmorzat al refugi com sempre, en canvi els aventurers d’Aventura i els salvatges de Wild hem agafat una peça de fruita i hem esmorzat al refugi de Pollineres, 5km més amunt. Tot un banquet al mig del bosc; coca, cereals, llet, embotit, sucs… ens ho ha pujat l’Uri amb la furgoneta. La pista està tancada des de fa un any als cotxes i vehicles motoritzats, però nosaltres, els que tenen reserva al refugi dels Estanys de la Pera i els ramaders hi podem passar. Com que quasi no hi passa ningú està tota la pista plena de pedres i rocs i de baixada l’Uri ha punxat una roda… sort que ha estat a la baixada… Aventures pels monitors també!

De Pollineres cap als Estanys de la Pera on el banyet ha estat indiscutible, banyar-se en aquestes aigües, un dia de sol, sense ningú més a part de nosaltres no té preu.

I després del banyet seguim amunt, fins a tocar el cel, fins al cim del Monturull a 2.760m d’alçada. És inevitable que al vespre ens quedem fregits mirant una pel·lícula a la fresca.

Leave a Reply