Skip to main content

Cart

De bon matí carreguem piles, i amb un bon esmorzar ens preparem pel dia ple d’aventures que ens esperen 😀

Avui, els companys d’aventura, s’han armat de valor per superar la difícil prova d’orientació a Bellver. Havent dinat, i amb la panxa ben plena, han fet un tastet d’un esport ben vertical: l’escalada.
Les nenes i els nens de natura s’han proposat comprovar la qualitat de l’aigua del riu Segre, per cert, amb uns molts bons resultats! Tot seguit, amb guants i alicates, han construït el primer galliner dels Cerdanya Camps, a on demà, a aquestes hores, ja hi descansaran les nostres noves companyes.
Els de bike, amb el dinar a les motxilles, s’han disposat a fer una ruta durant tot el dia, per les increïbles muntanyes de la nostra bella Cerdanya.
Els incansables nois i noies de travessa, han coronat un nou cim, el Comabona, i ara mateix reposen als peus del Pedraforca, per demà al matí arribar fins al pic d’aquest.

Els genets i amazones d’equitació hem gaudit d’unes sortides, tot i divertides, un pèl accidentades, entre les quals es troba la caiguda de la Mariona, amb una aterrissada al fang a causa d’una branca molt entremaliada, que ha tingut un desenllaç molt rialler. I a la tarda, desafiant els trons que anunciaven tempesta, ens hem aventurat a descobrir nous camins plens de fang, bassals i troncs.

Per acabar de rematar el dia i per assegurar un merescut descans, en la profunditat de la foscor, equipats amb cascs i lots, hem anat a explorar la cova d’Annes i la seva llarga història.

Autores (reporteres): Clara Bargunyó, Estel Castellà, Mariona Talló i Sílvia Terzulli

Next Post

Leave a Reply