Skip to main content

Cart

Són les 23:37h, els Minairons fa estona que dormen, el Ferran ha trucat a la seva germana per felicitar-la pel seu aniversari i la Irina que està fent dues setmanes ha parlat amb la seva mare que viu a Xipre, ja dormen tots fa estona, fins i tot algú s’ha quedat adormit a mitja pel·lícula, avui Aventura Júnior i Travessa 7×7 han fet cinema a la fresca i Minairons han jugat a la luciérnaga per tot el campament, quin grup més canyero diuen els monis! I tot això després d’haver caminat fins als Estanys de la Pera i els grans fins al cim del Peirafita. Equitació Iniciació diuen que han descobert un nou camí direcció Andorra amb una cabana de pastor i uns abeuradors, han acabat tots a dins ben remullats.


Però és que si anem tirant enrere… tenim tantes coses per explicar-vos que ens falten hores… A les 21h l’Eloi i l’Èlia hem pujat els genets i amazones d’Equitació Iniciació fins al Refugi lliure de Pollineres, avui han sopat al ras i estan dormint en tendes petites, una nova aventura que els hi fèia especial il·lusió, s’han creat el seu hotelet particular allà dalt. I de regal se’ns ha creuat un cabirol a mitja pujada, mai havia vist un cérvol en llibertat! ha dit la Candela de Mallorca entusiasmadíssima mentre obria un súper debat sobre els zoos i els santuaris d’animals.

Però és que a les 19:30h l’Albert duia el sopar i totes les motxilles als de Big Bike fins al Refugi lliure del Gònec, avui dormen allà tota la troupe, quins cracks i quants quilòmetres que duen ja a sobre les cames, s’ha de baixar fins a la plana, creuar-la tota i enfilar per la Vall de Pi fins al final, més de 30km segur que els hi han sortit i un bon desnivell, demà tindrem fotos segur!

I a les 17h 3 furgos recollien als de Travessa Júnior 7×7 a Cap del Rec i els duien fins al campament, avui els hi han sortit 18km ben bons, anècdotes les que vulgueu, que si se’ls hi va posar a ploure a mitja nit mentre fèien vivac, que si van haver de fer contraban de couscous al coll del Peirafita perquè se l’havien deixat al campament… Han engolit els macarrons amb tomàquet per sopar i han refet la bossa per demà sortir ben aviat, avui dormen sota la carpa diuen.

I cadascú la seva història i la seva aventura i malgrat que fa molts anys que fem colònies i molts anys que alguns nanos vénen aquí dalt de campaments cada dia és diferent, cada dia surten aventures noves i experiències per recordar, suposo que d’això van les colònies i d’això va l’estiu quan encara no tens 18 anys.

Tenim centenars de fotos per penjar, però la wifi i l’internet decideixen fer de les seves, deixarem l’ordinador obert mentre tot va pujant.

0:18am, bona nit!!

Next Post

Leave a Reply