Skip to main content

Cart

Acabem la setmana de la millor manera, remullant-nos al Barranc de la Vansa. És estiu, fa calor i l’aigua és de color turquesa! 
Quina calor! Saltem com l’aigua ho fa per sobre les roques, quina passada! 
Cares atentes, preocupades abans de ficar-nos al riu, ens ajudem uns als altres a posar-nos el casc i el neopreno. Que bé que van, perquè estarem més de 3 hores arrossegant-nos per les roques, picant aquí i allà, jugant amb el riu.
 Mireu les cares que posem a les fotos, no tenen desperdici!
Dinem a l’ombra a La Seu d’Urgell i descobrim les muralles medievals, la catedral romànica de Sta. Maria, els porxos del carrer dels Canonges i fins i tot la història del Papa Luna fent una gimkana.
Fem un gelat a les rambles i els d’Aventura Júnior i Wild Adventure no podem demanar més, és estiu i la calor és vida.

Minairons també ens hem pres un gelat no us penseu. Però enlloc de remullar-nos hem viatjat al centre de la terra, que fresquets aquí dins, fent espeleologia a la Cova d’Annes. Com és de fosca la foscor! i quin silenci hi ha aquí al fons de la terra si aconseguim fer silenci.

Per nosaltres els d’Equitació és un dia agredolç, ens hem de despedir de qui ha estat el nostre amic tota la setmana. Últims galops, última excursió… Estem contents i celebrem lo bé que han estat els cavalls en aquests boscos i muntanyes. I lo bé que hem estat nosaltres.

Durant el sopar ja es nota a l’aire l’ambient de festa. Avui burguer amb patates fregides! i comença el festival amb el Talent Show:
Jo ho tens tot preparat? tu fas algo? que va, quina vergonya. Pues jo ara ja he dit que sí, creus que està chulo? Ostres…
I surt una parella decidida, quan el showman cau de l’escenari, les granotes exploten de riure i les vaques aplaudeixen, i criden 
a la vegada: otra, otra! 
És ben fosc, sona la música, i ara toca celebrar-ho!

Leave a Reply