Skip to main content

Cart

Avui sí que ens hem mullat! Ja ho sabíem que passaria, donaven força probabilitats de pluja tot el dia.

Direcció hem començat el dia a les 5:15 del matí, a les 6am ens esperaven al Forn Pous per recollir 4 caixes de coca, 25 pans de pagès rodons, 77 barres de pa i 18 bases de pizza congelades. A les 8am l’equip de cuina, junt amb el Manel i l’Uri, ja tenien tots els picnics preparats (270 entrepans ni més ni menys). A les 8:30 començava a caminar tot el grup d’Aventura Júnior i Wild Adventure cap els Estanys de la Pera. Els Minairons han anat al seu ritme i amb els seus timmings, però també han enfilat muntanya amunt amb els impermeables i les motxilles, directes a l’aventura!

Passada la Bassa de la Comabella ha començat a ploure, una pluja constant i silenciosa, caputxes posades i seguim! Alguns han hagut d’improvitzar uns impermebles ben casolans i semblaven fantasmicos pululant pel bosc 🤣. Però la pluja no els ha aturat i han seguit fins als Estanys de la Pera creuant rius, passant ponts i xafant bassals com si no hi hagués demà. El dinar l’hem fet en família, Aventura Júnior i Minairons tots ben juntets dins el Refugi de Pollineres, no hi ha res com fer la sardina per sentir-te ben acompanyat, jaja.

D’altra banda els genets i amazones d’Equitació han canviat de plans des del principi, a vegades si trona els cavalls s’espanten i ser-hi al damunt no fa gaire gràcia… Així que han aprofitat el matí per millorar el tancat de baix amb eines diverses i deixar-ho tot a punt pel divendres. Wild Adventure tenia planificat arribar al Refugi de Claror a Andorra, però una vegada al coll del Peirafita, xops fins els ossos, han decidit tornar enrere i buscar refugi, just arribar han donat el relleu als compis de campament que hi havia a Pollineres i que han decidit tirar avall. Next!

I a les 16h  s’ha obert el dia i el sol ha començat apretar, quin temps més boig! Seguim canviant de plans! Els d’Equitació han estat muntant a cavall tota la tarda, els d’Aventura jugant al prat del campament i els Minairons preparant un espectacle d’ombres xineses per representar al vespre, això sí, després d’una bona dutxa d’aigua calenta.

 

 

Wild Adventure estan fent nit al Refugi de Pollineres, els hi hem pujat 4 tendes i una guitarra per estar més amples i tenir concert particular, segur que l’Angi i el Roland els hi estan cantant un super repertori.

I les històries no s’acaben aquí avui… més canvis de plans… Els genets i amazones d’Equitació volien passar la nit en un refugi també, els hi hem pujat el sopar a Prat Miró amb els sacs i les motxilles per passar la nit, però a la que s’ha fet fosc i s’ha tornat a posar a ploure han començat les pors i han preferit baixar al campament a dormir. Que n’és de diferent tot amb llum o sense, amb soroll o sense …

Avui canvi sobre canvi sobre canvi de plans, i és que a vegades cal adaptar-se a les circumstàncies i situacions, perquè és la natura qui sempre té la última paraula. Però la veritat és que segurament, el dia d’avui, serà el més recordat i més èpic de tota la setmana.

 

 

Leave a Reply