Skip to main content

Cart

Oooops quina calor. Encara que ho diem en veu baixa ja que aquí a 1.900 metres en fa però res, ara estem tots amb sudaderes i fins i tot alguns amb anorak.

El dia ha començat d’hora amb aquest sol radiant. Abans d’esmorzar sempre hi ha qui aprofita per fer unes partides de ping-pong. Esmorzar i a les 9am tothom va cap a tot arreu, en tots els sentits, com si s’acabés el món. Equitació tenen feinada a preparar els cavalls, posar les selles, els de Bike també no paren buscant cascs, on és la mancha de peu? tu has vist les eines? I en 30’ es va fent silenci, fins que no queda ningú al campament.

Wild Adventure avui ens recuperem de la llarga excursió fins a la Cova d’Annes en bici, avui tenim Orientació i Serveis a la Comunitat. El refugi de Pollineres està quedant com nou després dels apanyos que li estem fent. Dimarts és un dia dur, a tots ens toca treballar d’una manera o altre, els de Bike, hem arribat fins al cim del Pic Negre de Claror pedalant… a 2.642 metres d’alçada. Minairons ojo, que quan es posen a fer cabanes o preses al riu no hi ha quins pari, i quan apreta la calor, tenim la bassa de la Comabella per refrescar-nos! 

Equitació Iniciació estem contents que avui hem pogut galopar. Mica en mica ens anem fent als cavalls, ens espera una gran setmana!

PS: Travessa 7×7 Júnior ahir van dormir al Refugi de Claror, a la vessant andorrana del Perafita i aquesta nit estan a Montmalús. Demà esperem que arribin al campament després de dinar. Leave a Reply