Skip to main content

Cart

Anem fent el campament casa nostra. Només hi portem 2 dies i mig però ja ens coneixem el terreny, els companys i les dinàmiques. Per acabar la setmana amb èxit és important començar sense presses.
La calor ens posa les coses fàcils aquí a alta muntanya. Potser han estat els 2 dies més càlids del que portem d’estiu… déu ni do com cau el sol al migdia. 
Ahir al vespre una tormenta va mullar el campament i sentíem els trons no gaire lluny. Quina experiència viure-ho tant a prop.

Minairons hem fet taller de bosc avui, trobant les respostes del dossier buscant pel bosc, i per la tarda hem pogut preguntar a en Saulo dubtes i interrogants sobre el que’m fet pel matí.

Aventura Júnior en bicicleta pel matí fins als Estanys de la Pera i per la tarda hem muntat a cavall.

Wild Adventure hem baixat amb bici des del campament fins al Salt del Molí a la Vall de la Llosa, seguim fins a Prats pedalant per fer-hi Equitació a l’Hípica d’en Manel. Hem tingut una aterrissada… però la sort ha estat amb nosaltres i tot ha quedat aquí.
Equitació Perfeccionament seguim coneixent-nos, cavalls i genets/amazones.
Bike Júnior de primer hem suat les rampes del Refugi dels Estanys de la Pera, de segon bany al llac i deliciosa baixada de postres.
Travessa 7×7 segueixen per les valls d’Andorra, s’han comunicat amb nosaltres un moment per dir que tot bé. Demà els esperem de tornada al campament per la tarda.

Fora de l’aterrissada en bici, el dia ha anat com una seda i mica en mica tots anem trobant el nostre lloc. Potser el secret és començar a foc lent.

Leave a Reply