Skip to main content

Carret

Amb aquesta pluja la Cerdanya està espectaular! Estem començant a muntar el campament a Aransa. Acondicionem una mica la zona traient soques podrides, tapant forats, apartant pedres… Et mantindrem al dia de tot el procés.

En aquesta Newsletter trobaràs tota la informació necessària per acabar de preparar l’estiu de la teva vida!

SEGON PAGAMENT:
Tens plaç per fer-lo fins a 2 setmanes abans del teu torn. T’expliquem com fer-ho en el vídeo.

BEQUES T’ESTIU MOLT:
Enguany és el 6è any consecutiu que les Colònies Estiu Pyrene estem adherides a la Campanya de l’Ajuntament de BCN. El 18 de juny sortiran els llistats definitius. Si sou una de les famílies becades, en el moment de fer el segon pagament ja tindreu descomptada la part proporcional, en cas que se us hagi de fer devolució d’alguna part us contactarem personalment.

LLOGUERS:
Bicicleta, casc, sac gruixut 0ºC / 5ºC, motxilla d’esquena gran, màrfega… ho pots llogar tot al campament. Tens temps per sol·licitar el lloguer fins a 1 setmana abans de l’inici del camp. Pots fer-ho a través de la pestanya MATERIAL de la web.

DOCUMENTACIÓ IMPORTANT:
Necessitem una foto carnet + foto targeta sanitària + foto carnet de família nombrosa / monoparental si gaudiu d’algun d’aquests descomptes. Si ja heu vingut altres estius no cal. Ho pots pujar a l’ÀREA D’USUARI.

ACTIVITATS I MATERIAL NECESSARI:
Aquí et detallem on trobar els horaris, activitats, llistat de material a dur…

COMUNICACIÓ:
Tota la comunicació de les Colònies Estiu Pyrene es fa on-line. Com l’any passat, substituirem el briefing que fèiem el dia de l’arribada de cada torn per una reunió virtual, rebràs un correu electrònic la setmana anterior a l’inici del teu camp.

A l’apartat FAQS hi ha molta informació també! Però si segueixes tenint alguna pregunta truca’ns o envia’ns un correu i estarem encantats de donar-te un cop de mà.

Seguim gestionant algunes places que es cancel·len i movent la llista d’espera. Sentim no donar a l’abast…

Rebràs periòdicament comunicacions de les Colònies Estiu Pyrene. Amb ganes d’estiu i muntanya!

Fins ben aviat!

Leave a Reply