Skip to main content

Carret

Les fulles dansant en l’aire, el cant dels ocells calant-nos ben endins el timpà, els rajos de sol escalfant-nos la pell, l’herba sota els peus nus després de sortir del riu…

El fred, la calor, la sed, la gana, el cansanci, l’enyorança, la fragilitat, el voler, el necessitar, el dubtar, el restar … Com també l’emoció, l’energia, la felicitat, la tranquil·litat, la confiança, l’autosuperació, l’amistat, el sentir, el creure, l’aconseguir, el sumar… Adjectius, noms, verds… El primer dia tots ballant en un mateix pentagrama sense clau ni compàs.

Som nens i adolescents, cada dia vivim mil aventures i sentim mil emocions diferents, lluny de casa, dels pares, dels amics, del confort… Passen els dies… Diumenge, dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres… I evolucionem, seguim desprenent-nos de necessitats que creiem tenir, de dubtes que ens feien caure i d’enyorances que ens feien patir. Dia rere dia seguim caminant cap a la confiança que ens permet superar totes les pors i cap a la connexió amb la natura, els nous amics i nosaltres mateixos. Ara els nostres llençols són sacs de plomes, dormim amb 23 personetes més, en comptes de gats i gossos tenim cavalls i en comptes d’alarmes de mòbil ocells. La nostra habitació és una cabana i el nostre pati de jocs és un bosc sencer, ens dutxem veient esquirols saltar pels arbres i la farigola és el nostre perfum preferit. Si ens manca aigua a la gerra anem a la font, per entrar a la tenda ens traiem les sabates i parem taula per a 118 cada àpat. Van passant els dies i cada nota està més a lloc, utilitzem els silencis per agafar aire i posem línies divisòries per mantenir l’harmonia. Cada dia ens sentim i ens connectem més, fins a poder assaborir aquesta fantàstica partitura que en diem felicitat.

 

 

Següent entrada

4 Comments

Deixa un missatge