Skip to main content

Carret

S’acaba el juliol i recollim les tendes, les dutxes i les plaques solars que quedaran guardades al magatzem fins l’any que ve. Però l’activitat no acaba aquí. Canviem les vambes, la bicicleta i el cavall per les botes, els esquís i els bastons per seguir gaudint de la muntanya amb el Club d’Esquí Pyrene.

I és que canvia el context, però la filosofia i les ganes d’aprendre són les mateixes. Molts monitors son els mateixos de l’estiu com l’Albert Gosa, l’Èlia Bonada o el Sam Solà i amb l’Èlia Sicília, directora també de les colònies, al capdavant.

L’esquí és només el mitjà per acostar-nos a l’entorn natural de la Cerdanya i ens serveix per conèixer i transmetre valors. A més a més, obrim les portes a tota la família Pyrene que prefereixi no esquiar, però sí gaudir d’altres activitats lúdiques com el patinatge sobre gel o la visita al taller de Liken Skis per descobrir com es fabriquen uns esquís artesanals des de zero.

I si vols un punt més d’aventura, et convidem a la nova secció d’esquí de muntanya. De la mà del nostre guia de muntanya Jordi Gosa, una altra cara coneguda de la família Pyrene, estem descobrint la vessant més salvatge del Pirineu. Posar-nos les pells ens permet anar més enllà, acostar-nos a isards i guineus i descobrir racons secrets del Pirineu.

Si vols més Pyrene, ara sobre esquís, contacta amb l’Èlia i uneix-te a l’aventura!

Leave a Reply