Skip to main content

Carret

Avui des de l’oficina mirem el Peirafita, la Tossa Plana de Lles i el Puigpedrós, ja no hi queda gaire neu a Cerdanya… Més avall es veuen els prats ben verds de tanta pluja i del bon temps, la ginesta que ja comença a groguejar.

Poc després del tancament del 14 de Març ens vam adonar que una pandèmia global és molt més gran que córrer, muntar a cavall o pedalar per aquestes muntanyes. Estàvem esquiant amb el Club Esquí Pyrene i el confinament ens va sorprendre sense acabar la temporada. Ara, després de dos mesos, seguim aplaudint al personal sanitari i procurant ajudar a familiars, amics i veïns.

Veient les muntanyes amb tanta plenitud recordem agraïts els darrers estius, com vàrem planificar el campament al mig d’aquests boscos per tenir els llacs ben a prop i alhora que ens toqués el sol tot el dia. I com aquestes grans roques ens han acollit cada estiu fent-nos sentir com a casa. També tenim present com cada estiu hem tingut nous reptes i somnis.

Amb part de l’equip Pyrene sense feina degut a la crisis, hem donat impuls al projecte REforesta que vàrem iniciar ara fa 3 anys. Hem comprat 800 arbres més, als 1.000 que ja teníem, i n’hem fet el trasplantament per a que creixin abans de plantar-los al seu lloc definitiu.

Estem ferms en la voluntat d’organitzar les Colònies Estiu Pyrene d’enguany. Aquestes setmanes hem seguit atentament les informacions que han anat donant els mitjans i la Secretaria de Joventut davant la situació actual. Seguint les seves recomanacions estem desenvolupant plans per adaptar-nos-hi.

Com tu, desitgem desesperadament tornar a reprendre les activitats i gaudir de la natura. I volem fer-ho de manera reflexiva, segura i saludable, equilibrant les necessitats i preocupacions del nostre equip, la nostra comunitat i de vosaltres, les famílies i participants. Us anirem informant de totes les novetats i decisions que prenguem.

Agraïm la vostra paciència: mica en mica anem avançant en aquests moments sense precedents. Ara, més que mai, volem viure un estiu a l’aire lliure, el nostre compromís és fer-ho possible i convidar-vos a gaudir d’aquestes meravelloses muntanyes ben aviat.

Cordialment,
Raül Cavaller & Èlia Sicília
Directors Colònies Estiu Pyrene

Leave a Reply