Skip to main content

Carret

10h del matí i tots a punt, cascs lligats, brúixoles apuntant el nord, rodes inflades, eines preparades… Cadascú amb el seu grup i preparat per a les primeres aventures, no ens coneixem massa, però percebem que avui serà un gran dia, el sol brilla, no fa excessiva calor i tots estem plens d’energia.

Els de Wild Adventure pedalem fins a Bor per endinsar-nos en les seves penombres, després ens hem acostat fins a Prats per muntar a cavall i retornem fins a Bolvir quan quasi no ens queden forces.

Els d’Equitació hem conegut els nous amics, els hem raspatllat i mimat com si ens coneguéssim de tota la vida. A la tarda hem ajudat als d’Aventura Júnior a fer les seves primeres passes sobre aquests magnífics animals

Els Minairons ens hem situat, mapa i brúixola i a córrer. Els animals que anem trobant a les fites ens són una mica desconeguts per a alguns però aprenem ràpid; marmota, cabirol, conill de bosc, gall fer… quina colla! Després un bany de bosc ben interessant.

Els de Travessa hem carregat motxilles i hem anat a dinar a les faldes del Puigmal. No val a descuidar-se res! Sac, frontal, tenda, menjar, olla, fogonet, màrfega… una motxilla ben plena que tornarà més buida de menjar, però més plena de vivències. A que no sabeu on dormim avui?

Els de Big Bike hem arribat a l’esglèsia de Belloc, mare meva quina pujada! La baixada pel corriol sí que la gaudim, li donem tanta marxa a les bicis que fins i tot trenquem una cadena, canvi de bici!

Alguns d’Aventura Júnior comencem buscant fites i acabem fent un estel, alguns ens hem perdut i tot i altres hem sucat algun peu al riu… Uns altres ens hem passat el dia pedalant, ara amunt, ara avall… sí que puja la muntanya! I el tercer grup hem tingut Serveis a la Comunitat, quina gran experiència! Mireu què en pensem alguns:

“Aquesta activitat ens ha semblat molt divertida, però hagués sigut millor si haguéssim treballat tots. Hem hagut de treure totes les males herbes d’un hort que era propietat d’un senyor savi anomenat Francisco que té una plantació d’alls i cebes. Ens hem sentit molt importants perquè hem ajudat a algú que no ho podia fer sol. But it was all worth it because at the end he gave us really good chocolate!” – Jordi, Miquel, Iker i Asher –

“Ens ha servit per treballar en equip i a ajudar a un senyor que necessitava ajuda. Ens hem sentit molt bé perquè hem après coses noves i hem ajudat sense esperar res a canvi. Gràcies a això el senyor no s’ha cansat i podrar tenir menjar durant uns quants dies. I gràcies a que l’hem ajudat hem rebut un gran premi; uns bombons! Ens ha agradat molt aquesta experiència” – Maria, Lara i Aina –

I és que a vegades la vida va d’això… de fer, d’oferir, de donar pel sol fet de donar i sense esperar res a canvi. I ens n’adonem que ajudant pel simple fet d’ajudar ja rebem molt més del què esperàvem.

Demà molt més!

 

2 Comments

  • angelsarnau says:

    Ohh…els que hem de quedar a ciutat, treballant sentim moolta enveja (de la sana). Estic molt contenta de que el meu fill pugui gaudir d’unes experiències com aquestes i com les que vindran…
    Gràcies i disfruteu.

  • Èlia Sicília says:

    Moltes gràcies Àngels! Per aquí seguim vivint i seguim gaudint, avui anem ben amunt, a tocar el cel des del cim del Puigpedrós!

Leave a Reply