Skip to main content

Carret

05:30′ AM i ha començat a ploure al campament… el cel tot groc i l’aire càlid del Sud. El primer matí les tendes estan ben animades, avui nosaltres despertem a la Terribas.

Travessa 7×7 hem estat els primers en esmorzar, última comprovació de material, foto d’inici i ens posem en marxa. Tenim previst fer el cim del Puigpedrós, baixar cap al circ d’Engorgs i passar la primera nit al Refugi Folch i Girona, a 2.300m. Estem animats, la pluja fina no ens impedeix mantenir el bon humor. Som 20 nois i noies, quan comencem a tibar amunt es fa una fila desendreçada i mica en mica ens perdem seguint el GR11.

Després hem anat apareixent els altres camps. El dia no convidava a gaire… però com diuen: al mal temps bona cara, esmorzem fort i corredisses pel campament preparant-nos per començar.

Equitació Iniciació som 14 cavalls… per 12 nois i noies i 2 monitors. El primer dia conèixens, les selles, el tancat… una bona feinada. Comencem a treballar per parelles, i se’ns fa més fàcil carregar. Quan estem preparats per començar a treballar a la pista que tenim muntada al Prat de la Mata de l’Ós comença a ploure més fort… déu ni do quina cortina d’aigua!

Minairons ja sabíem que ens mullaríem i anem ben preparats per fer la cursa Orientació, però en 1 hora hem quedat molls. Retornem cap al campament i la Marta, l’Oriol i l’Arnau fan foc. En 15’ la llar va a tope i comencema entrar en calor. Hem passat la resta del matí amb jocs de taula guardats de la pluja. 

El grup de Big Bike tampoc ens hem escapat: quan ha apretat la pluja érem camí de Meranges… ens hem quedat ben xops i glaçats… retirada a temps, tornem al campament amb la idea de retomar si para per la tarda.

Els 3 grups d’Aventura Júnior potser som els que menys hem patit: hem descobert el bosc de Fontanera fent una cursa d’Orientació a peu. Arribem fins al Refugi de la Feixa així que el pateo és important. 

Després de dinar s’ha anat obrint i hem pogut reeemprendre les activitats amb la roba seca.

Muntar a cavall, pelar patates, netejar el sotabosc, donar pedals… el campament comença a ser una petita ciutat, a estones també caòtica…

Però si algú podia fer avui un anunci del Decathlon aquests som el grup de WILD ADVENTURE. Descens en bici de muntanya des dels 1.900m de Fontanera fins als 1.000 metres a Ger, a la plana ceretana. Ens ha plogut fort a mitja baixada i a baix alguns estàvem gelats. Pedalant hem arribat fins a Bor, i arrossegant-nos ens hem ficat per la Tuta Gran per fer d’espeleòlegs durant 2 hores. Tornem a pujar a la bici plensa de fang i arribem a Prats per muntar a cavall fins al riu Segre. Amb tanta pluja els camins semblen rius, quina passada! 

Hem agraït com feia temps no ho fèiem el sopar, quina ganassa.
Rebem un whatsapp: Travessa 7×7 ja hem arribat al Folch i Girona 👍🏼

Sembla que avui tots dormirem plans… shhhh… ZzzzzzZZZZZZzzz  ZZzzzZZZ….

 

Següent entrada

Deixa un missatge