Skip to main content

Carret

A les 6am ja som en peu avui, a la majoria ens ha costat dormir, no estem acostumats al sac, el no tenir coixí, el fred, el xivarri col·lectiu, el silenci massa silenciós i la foscor de la nit just a sobre nostre… El matí ha començat expectant, què hi ha per esmorzar? quina activitat ens toca avui? a quin grup vaig? Cereals, llet, suc, pa, ambotit… engranatge ideal per començar pletòrics malgrat el gris del cel! Als Isards ens toca bicicleta, el grup d’Aventura Júnior dels Óssos i dels Cabirols ens quedem pels voltants del campament fent volar estels i curses d’orientació. El matí és gris i l’impermeable no ens el traiem de la motxilla, però Urà ens respecta i no és fins l’hora de dinar que comença a activar-se, així que aprofitem la tarda per fer tallers de cuina on aprenem a fer barretes energètiques naturals, dimecres ens les endurem de trekking!

 

I els Minairons? ens passem el matí voltant pels boscos de Fonatera, buscant fites i perdent una mica el nord… que ja va bé de tant en tant! Tarda de tallers, flors i dibuixos, hem anat al bosc a recollir plantes, la Farigola ens anirà molt bé per fer bossetes aromàtiques, un bon regal per endur-nos a casa, que l’olor a estiu i a aventures no la podem deixar gaire lluny a la tornada.

Els teens del Wild Adventure Camp ens hem pedalat més de 40 km en bicicleta avui, just ens arriba la pluja que entrem a la Fou de Bor, es pot tenir més sort? frontal al cap i mans a terra hem recorregut tota la galeria fisca fins a arribar al llaquet subterrani, un petit llac d’aigües blaves fluorescents al vell mig del cor de la terra. Aquí el silenci sí que és silenciós, el negre és negre de veritat i nosaltres som més nosaltres que mai.

Els del Camp d’Equitació hem tingut els primers contactes amb els nostres nous companys d’aventures, agafem confiança i els transmetem serenor, el vincle ja s’ha iniciat i tenim el presentiment que el recordarem per sempre, quines ganes d’ensellar els cavalls i començar a galopar bosc endins!

Comença a caure el sol i Urà ens regala un fantàstic Arc de Sant Martí seguit d’un cel dels de postal, res millor per acabar el dia que pintant de color un aparentment dia gris. Bona nit família!

Leave a Reply