Skip to main content

Carret

Per recuperar-nos ahir vàrem anar al Barranc de La Vansa! que gros baixa el barranc! després de tanta pluja hi ha trams on l’aigua baixa forta i ens ha calgut anar amb compte. Per la tarda, visita a la Seu i gelat al Passeig 🙂

Les noies d’Equitació ahir excursió per la vall de Ridolaina, pujant per la Torre de Sant Romà. Estan encantades amb els seus cavalls i diuen el diumenge se’ls endueen a casa.

Ahir els de Travessa 8×8 van sortir d’hora dels Cortals dels Oriols per fer el Comabona i arribar… al Refugi El Roget de Saldes! Un dia amb uns colors espectaculars i bona recompensa arribats a Saldes: bon sopar i acollidor refugi.

Avui Travessa 8×8 tenien un bon repte: el Pedraforca! pel Prat de Reu hem pujat tranquils fins arribar a l’enforcadura i fins al Pollegó Superior. Quánta gent que pujava pel Verdet! que tranquils hem pujat pel Prat de Reu, gràcies per ensenyar-nos la ruta Oriol. Després, baixada memorable per la tartera.

Equitació sortida de tot el dia altre cop! i Aventura en bici fins a Bor, espeleo a la Fou i tornada fent visita a Bellver!

i ara… de festa! a celebrar-ho 🙂

Deixa un missatge