Skip to main content

Carret

Colònies Estiu 2017

Des d’avui i fins el 10 de maig… beneficia’t de l’ajut econòmic per les activitats d’estiu de l’Ajuntament de Barcelona.

By 22 abril, 2017No Comments

Les Colònies Estiu Pyrene tornem a estar incloses per segon any a les Activitats de Vacances d’Estiu 2017 que promou l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta campanya pretén garantir la participació de tots els infants residents a Barcelona i intenta evitar que la reduïda capacitat econòmica de la família sigui un obstacle insalvable per gaudir de les activitats, com tampoc ho hauria de ser la condició física, psíquica o sensorial.
 
La campanya “T’estiu molt” ajuda econòmicament a infants d’1 a 17 anys empadronats a Barcelona que participin en alguna de les activitats d’estiu que promou la campanya. La quantia subvencionada varia en funció de la capacitat econòmica de cada família, podent becar fins en un 90% la inscripció del sol·licitant en qualsevol Camp de les Colònies Estiu Pyrene.
 
T’hem preparat una guia per a que fàcilment sol·licitis l’ajut.
 
AJUT ECONÒMIC ACTIVITATS DE VACANCES D’ESTIU 2017 PER A INFANTS I JOVES DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA. CAMPANYA T’ESTIU MOLT & COLÒNIES ESTIU PYRENE.
 
PROTOCOL D’ADHESIÓ

Calendari
Sol·licitud d’ajut econòmic: del 22 d’abril al 10 de maig
Llista provisional de beneficiaris: el 25 de maig
Període de reclamacions: del 26 de maig al 9 de juny
Llista definitiva de beneficiaris: el 16 de juny
 
Requisits
• Els sol·licitants han d’estar empadronats al municipi de Barcelona.
• L’ajut serà per a un màxim de 2 torns (14 dies) en un mateix Camp (p. ex. AVENTURA + AVENTURA ) o d’un torn en el cas de fer dos torns seguits en Camps diferents (p. ex. AVENTURA + BIKE).
• L’indicador de renda de suficiència (IRS) serà el que indiqui la capacitat econòmica de les famílies i el percentatge a aplicar per becar l’activitat de cada infant de la unitat familiar si s’escau. L’accés als trams d’ajuts econòmics (del 90%, 60% o 30%) anirà en condició de la renda personal anual de la família:
‣ de 0 a 6.140,99€ 90%
‣ de 6.141,00 a 9.959,66€ 60%
‣ de 9.959,67 a 12.000€ 30%
Per calcular en cada cas aquesta renda, s’han de dividir els ingressos anuals declarats entre el nombre total de membres de la unitat familiar (empadronats en el mateix domicili), tenint en compte que un membre de la unitat familiar amb discapacitat compta per dos.
 
Passos a seguir per adherir-se a la campanya “T’estiu molt”
1. Inscriure’s a les Colònies Estiu Pyrene, a la botiga online de la web. Seguir els passos fins fer el pagament de la bestreta de 100€ amb el CODI DE DESCOMPTE “t’estiu molt” abans del dimarts 2 de maig.
2. Convenir dia i hora (abans del 10 de maig) a Barcelona amb un representant del Club Pyrene (info@clubpyrene.com / +34 659 642 794) per emplenar, signar i segellar conjuntament el Full de Sol·licitud. La família també haurà d’aportar la següent documentació:
‣ Si la persona no està obligada a fer la declaració de la renda, s’ha de presentar el full de salari o especificar l’import dels ingressos anuals de tots els membres majors de 18 anys que resideixen amb l’infant.
‣ Si els progenitors (ambdós empadronats a BCN) estan separats i tenen custodia compartida, en cas que el sol·licitant no estigui empadronat amb l’infant, caldrà presentar una còpia justificativa de la resolució judicial.
‣ Justificant de ser beneficiari, si s’escau, de la RMI (Renda Mínima d’Inserció) del aunitat familiar on viu l’infant o fotocòpia del resguard de l’entitat bancaria de l’ingrés de l’esmentada renda.
‣ Còpia de la resolució del CAD (Centre d’Atenció a persones amb Discapacitat) o de l’EAP (Equip d’Assessorament Psicopedagògic) per a infants de 0 a 6 anys.
A la web de la Campanya “T’estiu molt” de l’Ajuntament de Barcelona es proposa que les famílies interessades vagin a buscar el full de sol·licitud a l’Escola IPSE o l’Escola Pia de Sarrià i que després el duguin firmat a l’OAC. Però creiem que el fet d’acordar una trobada conjunta entre un membre de la família i un representant del Club facilita els tràmits, sobretot per a nosaltres que físicament estem a Cerdanya.
El Club Pyrene s’encarregarà de presentar el full de sol·licitud i la documentació a un OAC dins del període establert.
3. Consultar la llista provisional de beneficiaris que sortirà el 25 de maig.
4. Fer les reclamacions si és necessari (del 26 de maig al 9 de juny).
5. Consultar la llista definitiva de beneficiaris a partir del 16 de juny.
6. Pujar a Cerdanya per gaudir de les Colònies Estiu Pyrene, i completar el pagament restant (si s’escau) quan sigui convenient.
 
· · ·
 
Descarrega’t aquest protocol en .PDF clickant aquí.
 
… i que no se’t passi! tens fins el 10 de maig 🙂

Leave a Reply