Skip to main content

Carret

Acabem de veure els penalties sota la carpa, i quan ha acabat hem tingut que córrer cap a la tenda. Uoops com plou ara. Shhht escolta com pica l’aigua al sostre de la tenda. Uau que bé s’està a dins del sac.

Durant tot el dia ha fet sol i calor, i hem pogut seguir amb el programa d’activitats amb normalitat. A les 9:30h després d’esmorzar la petita ciutat que és el campament es prepara per pedalar, muntar a cavall, caminar, fer serveis a la comunitat o descobrir el bosc amb mirada científica.

Ha arribat un grup de cavalls de la Hípica de Prats per donar descans a 2 eugues que anaven coixes. El grup de genets i amazones han ajudat a descarregar els cavalls del remolc i rebre els nous cavalls al tancat que tenim al campament. Seguim coneixent-nos i després del primer dia, avui ja hem començat a trotar.

El Mirador del Pla de la Llet ha quedat ben net després de passar-hi els grups d’Aventura Júnior fent-hi Serveis a la Comunitat. Segurament quan es va construir el mirador es van trencar totxos i es van quedar allà oblidats. Els hem carregat amb motxilles i cap al campament per llençar a la runa. També hem escombrat la carretera de sorra i pedres, a veure si el pròxim aiguat respecta la nostra feina.

I hem tingut temps de redescobrir el bosc, els Minairons hem aprés a calcular l’alçada dels arbres, aprendre a calcular-ne l’edat i descobrir quants microorganismes poden arribar a viure en un m2 de sòl al bosc. 

Els grans de Wild Adventure ens notàvem les cames cansades després del tute d’ahir en bici, la Cursa d’Orientació ha sigut una activitat perfecte per descobrir a peu els voltants del campament. Però que fan aquests corrent? i si ho haguéssim fet caminant? Pensava que seria un matí tranquil…

Sembla que demà també plourà. Potser pel matí pararà una estona… a veure si arribem a fer cim al Perafita i Monturull. Creuem els dits! 

Deixa un missatge